Siguranță și discreție cu o casă valori seif tip carte

3

Pe lângă siguranță, bunurile de valoare au nevoie și de discreție. Este de evitat ca persoanele neautorizate să aibă acces ușor la lucrurile de preț. Astfel, pentru a vă ști obiectele în sigurață, o casă valori seif tip carte reprezintă varianta ideală.

O casă de valori seif tip carte este perfectă pentru orice bunuri de mici dimensiuni și se pretează oricărui tip de birou sau bibliotecă personală. Grație aspectului său inedit ce se aseamană izbitor cu o carte obișnuită, aceasta se poate camufla cu ușurință, trecând astfel neobservată.

Într-o casă valori seif tip carte depozitezi discret bunuri de preț

Casa valori seif tip carte prețuri ieftine

Seif carte pentru camuflarea printre cărtile din bibliotecă Devon VTB

Această casă valori seif tip carte Devon VTB reprezintă o cutie cu un design original sub forma de carte ce permite amplasarea sa în bibliotecă. În funcție de preferință, această cutie poate fi achiziționață sub diferite variante cu teme diverse, în funcție de formatul care se potrivețte cel mai bine bibliotecii.

Un astfel de miniseif este ideal pentru a depozita bani sau bijuterii, deoarece acestea nu necesită foarte mult spațiu de depozitare.

Alege pentru birou sau pentru uzul privat o casă valori seif tip carte cu închidere mecanică

Fie că alegeți o astfel de casă valori seif tip carte Devon VTB pentru birou sau pentru uzul privat, alegerea este cea corecta. Pe lângă eleganță și discreție, această casă valori oferă și o siguranță sporită bunurilor de preț depoziate în interior.

La acest aspect contribuie sistemul de închidere mecanic de înaltă calitate. Acesta este acționat cu ajutorul unei chei, făcând manevrarea casetei foarte ușoară și rapidă.

O casă valori seif tip carte Devon VTB are dimensiuni reduse, ideale pentru o camuflare eficientă

Atât banii cât și alte bunuri de preț pot fi depozitate în deplină siguranță fără prea mare efort de acum înainte. Această casă valori seif tip carte Devon VTB se bucură de dimensiuni reduse, fapt pentru care este îi este foarte ușor să se camufleze între celelalte cărti din bibliotecă.

Greutatea unei astfel de case valori seif tip carte este de doar 0.8 kilograme, fapt pentru care este usor de manevrat și de transportat dintr-un loc în altul fără prea mare efort.

Descrierea seifului carte pentru camuflarea printre cărțile din bibliotecă Devon VTB

Seiful carte pentru camuflarea printre cărțile din bibliotecă Devon VTB este o cutie cu un design original sub formă de carte ce permite amplasarea să în bibliotecă personală fără a trece observat. Acest seif carte este perfect pentru a depozita bani și obiecte de valoare și prezintă o greutate mică de doar 0.8 kilograme. Aspectul seifului carte Devon VTB asigură camuflarea să printre cărțile din orice bibliotecă, pentru a fi neobservat de orice privire. Acest seif carte pentru camuflarea printre cărțile din bibliotecă Devon VTB este disponibil în mai multe variante cu teme diverse, în așa fel încât utilizatorii să poată alege formatul care se potrivește cel mai bine colecției bibliotecii.

Mai multe detalii despre acest seif carte pentru camuflarea printre cărțile din bibliotecă și despre alte seifuri pentru mobilă găsiți pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Siguranță și discreție cu o casă valori seif tip carte, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor