Seifuri certificate pentru că siguranţa contrafăcută nu este siguranţă

0

De multe ori, când achiziţionăm produse ce au menirea să ne protejeze, ne gândim că odată ce sunt concepute special pentru acest lucru, aceste produse ne protejează pe noi sau lucrurile noastre 100%. Din păcate nu este întotdeauna aşa. Nu puţine sunt cazurile în care jaful sau intrarea prin efracţie s-a produs rapid şi fără prea mare efort tocmai pentru că sistemele menite să ofere siguranţă nu au fost de bună calitate. Dar totuşi, cum ne dăm seama că produsele sunt de calitate? Preţul nu poate spune totul, ba dimpotrivă, de multe ori, în spatele unui preţ ridicat nu se află decât o campanie de marketing bine orchestrată. Brandul nu poate nici el să spună tot. Există o mulţime de branduri cunoscute care vând produse în care nu poţi avea încredere. Sau, pe de altă parte, există oameni care se folosesc de branduri cunoscute pentru produse de calitate, pentru a vinde produse contrafăcute. Desigur acest lucru nu ne interesează la orice produs, însă atunci când vine vorba de seifuri, unul cu un sistem de securitate prost, nu este alegerea cea mai bună. Soluţia la aceste probleme este achiziţionarea unor Seifuri certificate EN 14450:

dulap certificat ieftin pentru acte si documente

Dulap ieftin certificat pentru acte si documente

Dulap acte documente DKS 1100 este ideal pentru o afacere în plină ascensiune, a cărei funcţionare necesită o mulţime de acte importante care trebuie păstrate în siguranţă asigurând astfel protecţia angajaţilor, dar şi a firmei în sine. Modelul DSK 1100 este foarte util pentru protecţia documentelor în caz de incendiu, furt sau spionaj economic. Este testat chiar şi pentru a face fata unui foc de 840°C timp de 30 de minute. Este dotat cu o închizătoare cu 4 părţi şi o protecţie a balamalei. De asemenea are din fabricaţie două găuri pentru ancorarea în sol. Atât uşa cât şi întregul corp este construit din mai mulţi pereţi. Acest dulap are standard antiefracţie şi antifoc.

Dulap antifoc pentru documente Kuibisev DKS 1205 DBR este dulapul potrivit pentru păstrarea în siguranţă a arhivelor de dosare în instituţii sau în firme, având caracteristicile unui seif. Acest dulap a fost testat antiincendiu, dulapul securizat încadrându-se in categoria seifului antifoc cu certificat EN 15659 LFS 30 P. De asemenea, a fost testat antiefracţie, fiind un seif certificat EN 14450 S2, standard de calitate şi garanţia calităţii. Precum seiful mecanic, acest dulap este securizat cu ajutorul unei chei. Acest dulap are randament maxim dacă este achiziţionat împreună cu materialele de fixare indicate de producător, care garantează un montaj sigur şi durabil. Acest dulap certificat are două rafturi, o uşă cu închizătoare cu patru părţi pentru protecţia balamalei, şi două găuri de fixare în sol.

Dulap pentru acte si documente la pret redus

Dulap antifoc pentru acte si documente, ieftin

Dulap certificat EN 14450 pentru acte si documente Saimaa DKS 1107 DBR oferă certitudinea păstrării în siguranţă a arhivelor de dosare sau a altor documente din instituţii şi are aceleaşi caracteristici ca un seif. Acest dulap a fost testat antiefracţie devenind un seif certificat EN 14450 S1, standard de calitate şi garanţia calităţii. Acesta a fost testat şi antiincendiu obţinând un certificat EN 15659 LFS 30 P. Dulapul cu acte si documente a fost supus celor mai grele teste de cate 30 minute la 840°C. Uşa şi întregul corp au mai mulţi pereţi. Închizătoarea acestui seif certificat este cu 4 părţi pentru o protecţie optimă a balamalei. Dulapul este prevăzut cu 4 rafturi o uşă care se deschide la 180° datorită balamalelor exterioare, o broască securizată dublu zimţată Clasa 1.

O diversitate de seifuri certificate şi descrierea lor sunt pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Seifuri certificate pentru că siguranţa contrafăcută nu este siguranţă, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor