Seifuri cu suport pentru arma inclus

0

Oamenii au avut dintotdeauna obiecte pe care le-au considerat de valoare, valoare care nu se rezuma numai la obiecte prețioase. Odată cu evoluția umanității înspre perioada modernă, oamenii au început să aibă tot mai multe obiecte cu o însemnătate deosebită, obiecte prețioase la propriu și la figurat. La început oamenii puneau enorm de multă valoare pe unelte, apoi au început să apară podoabele, obiectele din metale prețioase și armele. Abia mai târziu au apărut banii. În lumea modernă toate aceste lucruri și-au păstrat valoarea, însă au apărut și alte lucruri de valoare, nu neapărat palpabile: informațiile. Acestea din urmă se găsesc de cele mai multe ori sub formă de documente sau, mai nou, și în formate electronice. Cu toate că ne-am dori să putem face asta, nu putem mereu să avem toate aceste lucruri cu noi. Ar însemna un efort mult prea mare. Pe lângă asta mai există și nevoia de protecție a celor dragi, care se pot răni dacă nu sunt avizați pentru a folosi obiecte precum armele. Dar omul a găsit soluții pentru aceste probleme, dar soluțiile nu au purtat mereu numele de dulapuri de siguranță.

Dulap cu suport pentru arme, de siguranta

Dulap de siguranta port arme

Indiferent de categoria din care obiectele respective au făcut parte omul a simțit nevoia de a le proteja nu doar de furt ci și de deteriorare. Din această nevoie s-au născut încă de demult cuferele care erau securizate cu lanțuri. Cuferele zilelor noastre sunt ceva mai ușor de securizat și se numesc dulapuri de arme.

Pentru cei care au nevoie să depoziteze valori mari aflate pe un suport mic, în locuință sau la birou, există dulapuri de siguranță precum:

Seiful cu suport pentru armă inclus util oricând celor care doresc să aibă valorile depozitate ordonat pentru a evita deteriorarea acestora și, în același timp, să îi ferească pe cei dragi de posibile accidente, sau să își protejeze armele de hoți.

Aceste seifuri au menirea de a proteja atât întreaga familie, cât și valorile din interior, ele fiind certificate antiefracție cu standardul S2. Pe lângă garanția calității și a siguranței, seifurile oferă un plus de protecție cu ajutorul pereților dubli care nu permit deteriorarea valorilor din interior datorita căldurii unui incendiu accidental sau intenționat.

Seifurile sunt prevăzute cu o cutie interioară. Cutia interioară are 85 mm înălțime cu broască cilindrică. Grosimea porții este de 53 mm. Deschiderea ușilor seifurilor se face la 180°. Închiderea se face pe 4 părți, iar seifurile sunt echipate standard cu două găuri în spate și în pământ.

Informații suplimentare despre Seiful cu suport pentru armă sunt pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Seifuri cu suport pentru arma inclus, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor