Seifuri de lux antiefracție certificate conform standardului EN 1143-1 pentru locuință personală

0

Propria locuință reprezintă spațiul în care adesea ne simțim cel mai bine și nu în ultimul rand, în siguranță. Este important ca indiferent de aspect, siguranța să fie o prioritate, iar pentru a putea beneficia de ea, specialiștii ne recomandă să apelam la soluții de securitate profesionale și de calitate.

Cu ajutorul unor seifuri de lux antiefracție, obiectele de valoare din propria locuință vor sta departe de ochii și mâinile persoanelor rău intenționate. În plus, seifurile certificate în conformitate cu standardul EN 1143-1 vor garanta o rezistență ridicată antiefracție, fapt ce le va transforma într-un accesoriu de nelipsit din orice locuință.

Ce bunuri de preț trebuie să protejăm acasă?

Seifuri de lux antiefracție preț

Seifuri de lux antiefracție gradul S1 Acacia PRT

În orice casă există obiecte pe care le considerăm de valoare. De la bijuterii, bani, acte și până la fotografii sau documente, toate acestea trebuie ținute într-un loc special amenajat în care doar persoanele autorizate să poată avea acces.

Păstrând astfel de obiecte de preț în seifuri de lux antiefracție vom elimina încă din start posibilitatea ca bunurile să poată cădea pradă hoților. Materialele de calitate folosite la fabricarea seifurilor oferă o rezistență ridicată împotriva efracției.

Cu seifuri de lux antiefracție cu închidere mecanică cu două chei avem garanția siguranței depline împotriva hoților

Sistemul de închidere pentru seifuri de lux antiefracție reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte. Acesta trebuie să ofere o manevrabilitate facilă pentru utilizator, iar în același timp trebuie să opună rezistență împotriva atacurilor hoților.

Un sistem de închidere mecanică cu două chei va reprezenta garanția unei securități depline pentru bunurile de valoare ce sunt depozitate în interiorul unor seifuri de lux antiefracție. În plus, o astfel de încuietoare este proiectată pentru a rezista atacurilor prin forare.

Cât de greu este pentru o gamă de seifuri de lux antiefracție să aibă o certificare EN 1143-1?

Certificarea EN 1143-1 este una dintre cele mai importante certificări europene în ceea ce privește rezistența unui seif împotriva efracției. Gradul de securitate poate varia de la gradul 0 pana la gradul VII.

Este dificil ca o serie de seifuri de lux antiefracție să poată obține o certificare EN 1143-1, deoarece acestea trebuie să treacă o serie de teste de rezistență antiefracție. Principalii factori care sunt luați în calcul sunt reprezentați de timpii necesari pentru accesul total la seif, precum și de uneltele folosite în încercarea de a penetra seiful.

Descrierea seifurilor case de bani și documente antiefracție gradul S1 Acacia PRT

Seifurile case de bani și documente antiefracție gradul S1 Acacia PRT prezintă un sistem de blocare de înaltă siguranță și sunt ideale pentru depozitarea și protecția împotrivă efracției a banilor, actelor personale, documentelor importante sau a altor obiecte de valoare. Având inclusă în livrare blocarea mecanică cu două chei, seifurile Acacia PRT pot dispune și de blocare electronică sau de blocare cu cifru mecanic, însă doar la cerere, achiziționate în mod opțional. Seifurile case de bani și documente antiefracție gradul S1 Acacia PRT prezintă blocare de înaltă calitate împotrivă atacurilor de forare și reprezintă cea mai bună metodă de a păstra în maximă siguranță dosare, acte și valori, fiind recomandate atât pentru uzul personal,hotelier sau în instituții și clădiri de birouri.

Pentru mai multe detalii despre aceste seifuri case de bani și documente antiefracție S1, dar și despre alte seifuri mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Seifuri de lux antiefracție certificate conform standardului EN 1143-1 pentru locuință personală, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor