Seifurile business – locurile ideale de depozitat documentele!

0

Unde se pot folosi seifurile business?

Seifurile business sau seifurile de birou sunt folosite de obicei în instituții sau firme în special pentru arhivare. Documentele importante, actele, banii, rapoartele  trebuie ținute în locuri sigure. Dacă vorbim de păstrarea în siguranță a unor documente confidențiale, seifurile business sunt cele mai indicate. Acestea pot fi folosite ca seifuri de podea sau integrate direct în mobilier și pot fi de un real ajutor atunci când vine vorba de arhivarea unor acte importante.

În ultimul timp seifurile business au început să fie din ce în ce mai folosite în instituții deoarece permit păstrarea documentelor în condiții de maximă siguranță. De asemenea, fiind păstrate în locuri sigure,  nu poate avea oricine acces la ele.

Seifurile business sunt spații sigure pentru depozitarea actelor și rapoartelor?

Casa de bani antiefracție cu închidere cu cheie preț

Casa de bani antiefracție cu închidere cu cheie GigaPaper 85 Premium

Orice seif de calitate și realizat dintr-un material solid oferă siguranță. De cele mai multe ori în firme sau diferite întreprinderi sunt întâlnite astfel de seifuri tocmai datorită beneficiilor pe care acestea le pot oferi. Seifurile business sunt rezistente la foc, sunt greu de spart, sunt rezistente la lovituri și permit păstrarea în siguranță a documentelor. Arhivarea în locuri sigure facilitează căutarea lor atunci când este nevoie.

În cadrul firmelor, un rol foarte important îl au documentele fără de care activitatea acestora nu s-ar putea derula. Trebuie să luăm în calcul că distrugerea sau dispariția unor astfel de acte poate duce la stagnarea activității în instituții iar întocmirea unor documente noi poate dura și câteva luni. De aceea, atât timp cât se pot lua măsuri de precauție, este indicat să se țină cont de ele și nu să fie ignorate.

Cum alegeți seiful business ideal?

În primul rând, ar trebui să primeze calitatea acestuia și gradul de rezistență. Sunt două dintre criteriile cele mai importante atunci când vine vorba de seifuri pentru că vorbim de o investiție importantă. De asemenea, contează și dimensiunea acestuia dar și locul unde poate fi așezat: pe podea sau integrat în mobilier.

Casa de bani antiefracție cu închidere cu cheie GigaPaper 85 Premium  este un model de seif de birou încăpător prevăzut cu 2 rafturi care  se poate fixa în podea. Închiderea se realizează cu cheie și prezintă un înalt grad de protecție împotriva efracției. Acest seif este ideal pentru firme deoarece prezintă avantajul rezistenței la incendii și apă și asigură protejarea documentelor arhivate.

Prețul unui astfel de seif ajunge la suma  19,852.00 lei, o investiție care se poate recupera în timp având în vedere perioada nelimitată pe care poate fi folosit dar și beneficiile pe care le poate oferi un astfel de seif.

Un alt model de seif business care se poate folosi cu succes în instituții sau firme, atractiv din punct de vedere estetic dar și calitativ, este seiful antiefracție cu închidere cu cheie OPD 65 IT Premium. Închiderea acestuia se realizează cu cheie care asigură protecţie împotriva efracției. Seiful este confecționat din oțel masiv și accentuează rezistența și calitatea acestuia. O particularitate a acestui model de seif este posibilitatea de a monta un sistem de alarmă.

Un astfel de seif costă 8,067.00 lei, o investiție care reflectă atât calitatea cât și rezistența în timp.

Seifurile business nu ar trebui să lipsească din nici o firmă sau instituție. Acestea oferă certitudinea că actele vor fi mereu în siguranță!

Mai multe informații găsiți pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Seifurile business – locurile ideale de depozitat documentele!, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor