Seifurile placate cu lemn – un design mai bun, o siguranţă mai mare

0

Încă de la începutul timpului lemnul a fost folosit pentru gătit, pentru stocat alimente, pentru încălzire, pentru unelte. Dar dincolo de calităţile sale practice, lemnul a fost întotdeauna apreciat pentru aspectul său plăcut, pentru frumuseţea sa, pentru uşurinţa cu care poate fi modelat. Aşa se face că oamenii au folosit lemnul pentru a crea instrumente muzicale, pentru a construi adăposturi, pentru a concepe obiecte decorative şi de depozitare. Este şi normal, doar lemnul are o expresivitate aparte, exprimă o frumuseţe naturală, oferă siguranţă, este uşor dar are densitate mare, este rezistent în timp şi se găseşte oriunde, oricând. Tocmai datorită acestor calităţi lemnul a început să fie folosit şi pentru crearea unor obiecte ce presupun protecţia oamenilor şi a bunurilor precum sunt uşile, geamurile sau obiectele de mobilier. Dar utilitatea lui nu se opreşte aici. Tot datorită proprietăţilor sale, lemnul este folosit şi la construcţia seifurilor de bani sau bunuri valoroase. Seifurile placate cu lemn oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a ascunde faptul că deţin un seif şi de a armoniza mai bine obiectul cu designul încăperii în care este situat. Desigur, şi acest tip se seifuri se împart în mai multe categorii. Printre ele se numără şi următoarele tipuri:

seif ieftin placat cu lemn

Seif placat cu lemn ieftin

Seiful de podea închidere cu cheie are corpul dintr-o singura bucată de oţel cu grosimea de 4 mm. Acest seif are grosimea uşii de 8 mm, uşă ce beneficiază de un sistem de închidere de înaltă siguranţă, având o cheie cu bărbie dublă şi opt nivele asimetrice şi independente. În plus cheia este reţinută atunci când seiful se află în poziţia deschis. Mecanismul de închidere al acestui seif are 7 bolţuri în fata şi lateral de 22 mm şi este protejat cu o placă de oţel – mangan. Interiorul acestuia este prevăzut cu două rafturi din lemn, iar partea de jos a acestuia este acoperită cu o bucată de pâslă. Seiful oferă utilizatorilor posibilitatea de a-l prinde pe podea atât pe bază cât şi pe spate. Partea metalică a acestuia este vopsită cu vopsea epoxidică. Întreg seiful este acoperit într-o manieră elegantă cu lemn masiv.

Seiful electronic de sol placat cu lemn este de asemenea alcătuit dintr-o singură bucată, este construit din oţel, are o grosime de 4 mm, iar uşa are o grosime de 8 mm. Sistemul de închidere instalat pe acest seif este unul electronic, de înaltă siguranţă, controlat de un sistem cu memorie permanentă. Zăvorul şi mecanismul de închidere sunt încastrate în uşă şi oferă posibilitatea de memorare a unor coduri multiple, adică pot exista mai mulţi utilizatori, şi oferă opţiunea de închidere temporizată.

seif placat cu lemn natur

Seif ieftin placat cu lemn

Seiful placat cu lemn natur este conceput special pentru utilizatorii cu nevoi mai mari de depozitare, însă oferă acelaşi nivel de siguranţă. Acest seif are în interior patru rafturi din lemn natur, iar grosimea uşii sale este de 55 mm. Şi corpul acestuia este construit dintr-o singură bucată din oţel cu o grosime de 3 mm. Desigur că sistemul de închidere al acestui seif este de înaltă siguranţă, având o cheie cu bărbie dublă cu şase nervuri asimetrice şi independente.

Mai multe produse, detalii despre ele, dar şi posibilitate de comandă a acestora găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Seifurile placate cu lemn - un design mai bun, o siguranţă mai mare, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor