Siguranță antiefracție cu seifuri pentru documente și organizatoare ce respecta standardele EN 14450

0

Standardul EN 14450, unul dintre cele mai importante standarde antiefracție pentru seifuri pentru documente și organizatoare are drept scop evaluarea seifurilor în vederea stabilirii unui nivel de siguranță.

Seifurile sunt supuse unei serii de teste pentru a putea evalua în mod corect rezistența acestora împotriva unor atacuri. În cadrul testelor sunt folosite instrumente de efracție, precum răngi sau bormașini.

În seifuri pentru documente și organizatoare cu raft organizarea este mai facilă

Seifuri pentru documente și organizatoare antiefractie EN 14450 preț

Seifuri pentru documente și organizatoare antiefractie EN 14450 Glanis BRD

Organizarea joacă și ea un rol extrem de important cand vine vorba de depozitarea în condiții de siguranță a documentelor de valoare. O bună organizare va facilita accesul ulterior al utilizatorului și va contribui la economisirea timpului atunci când va fi cazul căutarii unui document anume.

În seifuri pentru documente și organizatoare, ținând cont însă și de dimensiuni, sunt montate unul sau mai multe rafturi. Acestea au drept scop ușurarea operațiunii de sortare și organizare a documentelor păstrate în interiorul seifurilor.

Ce înseamnă o construcție robustă a unor seifuri pentru documente și organizatoare?

Materialele folosite la construirea unor seifuri pentru documente și organizatoare sunt de cea mai înaltă calitate. Ele contribuie ulterior la o construcție robustă care poate face față tehnicilor celor mai iscusiți hoți.

Un bun exemplu este reprezentat de seifurile pentru documente și organizatoare Glanis BRD. Aceste seifuri sunt construite dintr-un perete dublu din oțel presat la rece. Peretele exterior are o grosime de 5 mm, iar cel interior de 2 mm.

Acele seifuri pentru documente și organizatoare ce respectă standardele impuse de certificarea EN 14450 au o siguranță mare antiefracție

Seifurile care reușesc să treacă cu brio testele impuse de certificarea EN 14450 vor reusi să mențină siguranța documentelor depozitate în interiorul lor în cazul unei efracții.

Seifurile pentru documente și organizatoare Glanis BRD ating standardul S2 în ceea ce privește rezistența antiefracție în conformitate cu standardul EN 14450. Totodată, încuietorile montate sunt certificate conform standardului EN 1300.

Descriere amănunțită a seifurilor antiefracție EN14450 pentru documente

Seria de seifuri antiefracție Glanis BRD oferă un grad ridicat de siguranță. Corpul seifurilor este construit dintr-un perete dublu din oțel presat la rece, peretele exterior având o grosime de 5 mm, iar peretele interior o grosime de 2 mm. Din seria Glanis BRD fac parte seifurile pentru documente, în care se pot depozita dosare cu acte, arhive și așa mai departe. Pentru satisfacerea nevoilor clienților, aceste seifuri pentru documente sunt disponibile în mai multe dimensiuni.

Seifuri din seria Glanis BRD au fost concepute pentru a respectă standardele europene EN 14450. Sunt seifuri antiefracție, supuse unor teste riguroase de atac cu instrumente de efracție, cum ar fi răngi, ciocane, bormașini și alte instrumente folosite de hoți. Certificarea se bazează pe nivelurile minime de rezistentă, timpul total de testare, testul de rezistentă și punctul de ancorare a instrumentelor folosite. Acestea ating standardul S2.

Pentru mai multe detalii despre acest seif antiefracție EN14450 pentru documente, dar și despre alte seifuri certificate EN14450, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/5 (3 votes cast)
Siguranță antiefracție cu seifuri pentru documente și organizatoare ce respecta standardele EN 14450, 4.7 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor