Un dulap metalic pentru documente prezintă o siguranţă mare împotriva spargerilor prin forţare

1

Fie că ne referim la o firmă consacrată deja sau la o firmă proaspăt înfințată, aceasta trebuie să acorde o atenție sporită documentelor importante ce pot conține informații private. Aproape în fiecare zi auzim la televizor sau radio știri despre spargeri și furturi ce au drept consecință, printre altele, pierderea unor astfel de acte importante.

Ce rol are un dulap pentru documente?

Dulap metalic pentru documente cu încuietoare certificată de calitate

Dulap metalic pentru documente cu încuietoare certificată Delphinus2 36102 TRZ

Siguranța documentelor din cadrul unei firme este extrem de importantă. Aceasta joacă un rol esenţial când vine vorba despre integritatea firmei respective. Un dulap metalic pentru documente este fară doar și poate o variantă ideală prin care se poate garanta siguranța documentelor și a actelor importante.

Un dulap metalic pentru documente este special construit pentru a putea ține documente, contracte, facturi sau bani departe de ochii și mâinile persoanelor neautorizate. Dulapul metalic pentru documente Delphinus2 36102 TRZ se închide în 3 puncte și este de asemenea prevăzut cu mai multe găuri pentru fixare, lucru ce sporește sigurața bunurilor depozitate înăuntrul acestuia.

Un dulap metalic pentru documente are o structură rezistentă împotriva spargerilor prin forţare

Dulapul metalic pentru documente Delphinus2 36102 TRZ este special conceput pentru a putea avea o rezistență sporită împotriva spargerilor prin forțare. Încuietoarea acestuia este întărită împotriva atacurilor prin găurire, iar ușa conferă o siguranță sporită împotriva spargerilor.

Încuietoarea se bucură de certificare conform EN 1300, categoria „A”, și este întărită contra atacurilor prin găurire. Acest tip de certificare se acordă doar unui dulap metalic blindat care îndeplinește anumite cerințe stricte în ceea ce privește securitatea.

Delphinus2 36102 TRZ, un dulap metalic pentru documente cu siguranţă sporită

Dulapul metalic pentru documente Delphinus2 36102 TRZ este perfect pentru orice firmă care pune preț pe siguranța documentelor şi a actelor importante din cadrul acesteia. Este un dulap a cărui încuietoare este certificata EN 1300, categoria „A”, fapt care garantează siguranța lucrurilor depozitate înăuntrul său.

Încuietoarea dulapului metalic pentru documente Delphinus2 36102 TRZ este întărită special contra spargerilor prin găurire, iar ușa acestuia va rezista cu succes spargerilor prin forțare.

Prezentare dulap cu încuietoare certificată pentru documente Delphinus 2

Dulapul pentru documente Delphinus2 36102 TRZ vă ajută să țineți departe de ochii persoanelor neautorizate documente, contracte, facturi, ștampile. Dulapurile pentru documente Delphinus sunt produse într-o paletă largă și fac posibilă păstrarea documentelor în siguranța. Se închide în 3 puncte și este prevăzut cu mai multe găuri pentru fixare sporind siguranța banilor și altor valori. Încuietoarea este întărită contra atacurilor prin găurire și ușa conferă o siguranță mai mare împotriva spargerilor prin forțare.

Mai multe detalii despre acest dulap mecanic pentru documente cu încuietoare certificată şi despre alte dulapuri acte şi documente găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Un dulap metalic pentru documente prezintă o siguranţă mare împotriva spargerilor prin forţare, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor