Alege un dulap blindat cu cheie mecanică pentru protecţie împotriva spargerilor

0

Siguranţa este foarte importantă pentru fiecare dintre noi. Fie că este vorba de bunuri ce se găsesc într-o firmă sau de bunuri ale familiei, acestea trebuie să fie ţinute în siguranţă. Un seif sau un dulap antiefracţie poate reprezenta o soluţie ideală pentru a ţine în siguranţă bunuri de valoare.

Un dulap blindat cu cheie mecanică, eficient în caz de spargere

Dulap blindat cu cheie mecanică de calitate

Dulap blindat cu cheie mecanică Pella G1-55401 TRZ

Un dulap blindat cu cheie mecanică este o soluţie eficientă prin care bunurile de valoare vor rămane în siguranţă. Un astfel de dulap este confecţionat din oţel de calitate, fiind alcătuit din pereţi dubli. Pereţii dubli au rolul de a spori capacitatea de a menţine siguranţa bunurilor ce sunt depozitate înăuntrul său.

Un dulap blindat cu cheie mecanică este mult mai uşor de folosit decât unul cu cifru. Nu va fi necesară memorarea unui cod pentru deblocarea acestuia, astfel că totul va fi la îndemană şi va fi facil de manevrat.

Un dulap care îşi schimbă forma în caz de spargere este eficient antiefracţie

Zi de zi auzim ştiri despre spargeri sau furturi de bunuri şi documente de valoare. Un dulap blindat este un dulap ce garantează siguranţa bunurior. Acesta are o structură mult mai puternică faţă de un dulap obişnuit şi este fabricat dintr-un material dur. În cazul unei tentative de spargere, acesta va fi foarte greu de perforat.

Dulapul Pella G1-55401 cu cheie mecanică este perfect pentru atât pentru uzul privat, cât şi pentru firme. Acest dulap are o structură puternică şi în caz de spargere îşi poate schimba structura. Corpul acestui tip de dulap antiefracţie este întărit cu o structură blindată numită „depozite sandwich”.

Pella TRZ, dulapuri blindate cu cheie mecanică de înaltă calitate

Dulapul blindat cu cheie mecanică Pella TRZ beneficiază de balamale şi feronerie cu design modern. Uşa se deschide la 180 de grade, lăsând spaţiul interior liber. De asemenea, pe lângă protecţia sporită antiefracţie, acest dulap blindat este rezistent şi în caz de incendiu. Datorită uşii cu proiectare labirintică, bunurile din interior sunt în siguranţă chiar şi în condţii termice extreme.

Dulapul blindat Pella TRZ este certificat EN 14450, în confomitate cu certificarea EN 1143-1. Astfel, acesta se dovedeşte a fi o variantă perfectă pentru potecţia bunurilor de preţ în caz de şoc termic sau mecanic.

Prezentare dulap blindat antifoc cu cheie mecanica Pella G1-55401 TRZ

Dulapul blindat cu cheie mecanică Pella G1 are balamalele și feroneria astfel prevăzute, ca ușa să se deschidă la 180 grade, lasând spațiu de interior liber. Este un dulap de calitate superioară care în caz de spargere își schimbă structura, corpul acestuia fiind întărit cu așa numitele ”depozite sandwich”. Se regăsește în locațiile cu nevoi ridicate de securitate a valorilor personale și bunurilor. Dispune de instalație de alarmare – efracție și proiectarea labirintică a ușii îi sporește rezistență la foc.

Mai multe detalii despre aceste dulapuri blindate cu cheie mecanică şi despre alte seifuri şi dulapuri blindate găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Alege un dulap blindat cu cheie mecanică pentru protecţie împotriva spargerilor, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor