Un seif antiefracție pentru mobilă este sigur și discret

0

Sunt multe avantaje de care vă puteți bucura prin prisma un seif antiefracție pentru mobilă. Aceste seifuri sunt concepute pentru a putea oferi siguranța necesară bunurilor de valoare din orice locuință.

De asemenea un seif antiefracție pentru mobilă are avantajul major că poate fi ancorat în mobilier și astfel va oferi încăperii un aspect natural păstrând discreția asupra acestuia și, implicit, a conținutului.

Un seif antiefracție pentru mobilă este ușor de camuflat

Seif antiefracție pentru mobilă prețuri ieftine

Seif antiefracție pentru mobilă

Atât culoarea cât si design-ul joacă un rol important când vine vorba de camuflarea unui seif antiefracție pentru mobilă. Fiecare detaliu contează și cu siguranță va face diferența atunci când vine vorba de eleganță și stil.

Acest seif antiefracție pentru mobilă Micene D – 54204 TRZ se dovedește a fi ideal pentru depozitarea lucrurilor de valoare de dimensiuni reduse, precum sunt banii sau bijuteriile. Culoarea poate fi aleasă conform paletei de culori RAL, tocmai pentru a se putea plia exact pe stilul încăperii în care urmează să fie montat.

Seifurile pentru mobilă certificate EN 14450 au o calitate sporită

Standardul de calitate EN 14450 reprezintă unul dintre cele mai importante standarde europene cu privire la calitate și siguranță. Pentru ca un seif să poată obține această certificare trebuie determinat gradul de rezistență pe care acesta îl are. Printre factorii care contribuie la stabilirea gradului de rezistență putem enumera grosimea metalului, precum și tipul si numărul de blocări utilizate.

Certificarea EN 14450 a fost obținută cu succes de acest seif antiefracție Micene D – 54204 TRZ, iar acest aspect garantează atât calitatea seifului, cât și nivelul ridicat de siguranță pe care acesta îl oferă obiectelor depozitate în interior.

Alege un seif antiefracție pentru mobilă cu încuietoare mecanică sigură

Pentru ca bunurile de valoare sa rămână în siguranță în fața oricărei tentative de efracție trebuie investit într-un seif antiefracție pentru mobilă care să aibă o încuietoare mecanică sigură.

Seiful Micene D – 54204 TRZ vine dotat cu încuietoare certificată confrom normelor EN 1300, categoria „A”. Broasca este întărită cu material 60 HRC pentru o eficiență sporită împotriva spargerilor prin găurire.

Descriere seif cu încuietoare mecanică pentru mobilă Micene D – 54204 TRZ

Seiful cu încuietoare mecanică pentru mobilă Micene D reprezintă locul ideal și de neînlocuit pentru ascunderea unor bunuri ale căror valori sunt inestimabile. Este utilizat pentru depozitarea articolelor de valoare cu dimensiuni relativ mici, cum ar fi bijuterii, aparate foto, etc. În condiții de creștere a infracțiunilor de furt de identitate, merită să luați în considerare achiziționarea unui astfel de seif în care să păstrați documentele importante precum ar fi pașapoarte, certificate de naștere. Ușă este izolată performant pentru protecția încuietorii și a mecanismului de închidere, construcție cu pereți dubli și balamale ascunse, cu prindere continuă pe partea cu balamalele.

Pentru mai multe detalii despre acest seif cu încuietoare mecanică, dar și despre alte seifuri pentru mobilă accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Un seif antiefracție pentru mobilă este sigur și discret, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor