Un seif pentru arme certificat EN 14450, calitate şi durabilitate

0

Armele de foc pot fi un adevărat pericol pentru cei din jur. Odată achiziţionată, o armă de foc are nevoie de o atenţie suplimentară. Nu putem lăsa armele la îndemâna membrilor familiei, pentru că se pot întâmpla mari nenorociri. Copiii pot declanşa din joacă o armă şi tocmai din acest motiv este obligatorie depozitarea într-un seif special.

Cum depozităm armele de foc?

Seif pentru arme certificat EN 14450 de calitate

Seif pentru arme certificat EN 14450 Zalmoxis BRD

Din punct de vedere legal, odată obţinut permisul de armă este obligatoriu să aveţi pentru aceasta un seif în care să o depozitaţi. În primul rând, veţi împiedica astfel rănirea membrilor familiei şi folosirea de către persoanele neautorizate.

Pe de altă parte, un seif închis corespunzător împiedică sustragerea armelor de către alte persoane. Este esenţial să garantaţi siguranţa celor dragi, iar acest lucru este posibil dacă folosiţi un seif special pentru armele deţinute.

Cum obţine seiful pentru arme Zalmoxis BRD certificarea EN 14450?

Certificările ne ajută să alegem un seif, căci ne demonstrează cât de eficient şi calitativ este acesta. Observăm că în seria de seifuri Zalmoxis BRD există seifuri pentru arme certificate EN 14450.

De exemplu, modelele Zalmoxis Ardea 103/E BRD şi Zalmoxis Ardea 102/E BRD satisfac standardul EN 14450 cu clasa S1, în timp ce seifurile  Zalmoxis Ares 84/T BRD,  Zalmoxis Ares 84/C BRD şi Zalmoxis Ares 84/E BRD ating clasa de siguranţă S2.

Pentru a obţine o certificare, seifurile sunt bruscate, găurite şi testate întocmai ca în cazul unui jaf. După ce se determină rezistenţa seifului, i se acordă acestuia o anumită certificare. Seifurile pentru arme mici de foc Zalmoxis BRD care au obţinut certificarea EN 14450 sunt seifuri calitative şi durabile.

În întâmpinarea nevoilor clienţilor, gama de seifuri Zalmoxis BRD oferă beneficii multiple

Indiferent de dimensiunea dorită, puteţi alege dintre multiplele variante ale gamei Zalmoxis BRD. Un seif pentru arme certificat EN 14450 din gama Zalmoxis BRD poate avea încuietoare cu cheie, electronică sau cu cifru, după preferinţe. Aceste seifuri au balamale anti-rupere şi suport standard pentru arme făcut din spumă poliuretilenă.

Seifurile pentru arme certificate EN 14450 din gama Zalmoxis BRD sunt o variantă ideală pentru uzul privat. Aceste seifuri sunt perfecte pentru menţinerea în siguranţă a armelor mici de foc.

Descriere amanuntită a seifurilor pentru arme mici de foc Zalmoxis BRD

Seifurile pentru arme mici de foc Zalmoxis BRD sunt special concepute pentru depozitarea și păstrarea în condiții de maximă siguranță a armelor, pentru a preveni furtul acestora, dar și pentru a preveni utilizarea lor într-un mod abuziv de către persoane neautorizate. Seifurile pentru arme din seria Zalmoxis BRD doresc să vină în întâmpinarea dorințelor și necesităților clienților, de aceea aceste seifuri pentru arme mici sunt disponibile în mai multe versiuni, care diferă ca dimensiune, certificarea antiefracție EN 14450 și tipul încuietorii – închizătoare mecanică, cu cifru sau cheie ori închizătoare electronică.

Mai multe detalii despre aceste seifuri pentru arme de foc mici, dar şi despre alte dulapuri de siguranţă port-arme găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Un seif pentru arme certificat EN 14450, calitate şi durabilitate, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor