Unde avem nevoie de un seif documente arhivă?

0

Arhivarea documentelor este o operațiune importantă care drept scop păstrarea documentelor ce conțin informații importante într-un loc departe de pericole. Este recomandat ca pentru depozitarea documentelor să se apeleze la o soluție profesională care poate menține siguranța chiar și în cele mai dificile situații.

Un seif documente arhivă este perfect pentru birouri, firme sau chiar pentru locuința personală. Documentele depozitate într-un astfel de seif se vor bucura de siguranță și vor putea fi organizate într-un mod eficient și corect.

Birourile, fie ele de acasă sau de la firmă, au nevoie de un seif documente arhivă

Seif documente arhivă certificat antiefracție EN 14450 preț

Seif documente arhivă certificat antiefracție EN 14450 Glanis BRD

Într-un mediu de lucru ce implică muncă de birou este nevoie de un seif documente arhivă pe care să vă puteți baza în fiecare clipă. Organizarea și depozitarea în siguranță sunt aspecte care nu trebuie neglijate sub nicio formă.

Fie că lucrați de acasă și aveți un birou organizat chiar în reședința personală, fie că mergeți la firmă, trebuie să aveți în vedere că documentele care conțin informații confidențiale trebuie protejate de pericole. Astfel, un seif documente arhivă este potrivit oricărei locații pentru că scopul acestuia este de a menține securitatea documentelor de valoare.

Și locuințele private pot avea un seif documente arhivă, pentru documentele și actele casei

Oricine are acasă documente importante. Acestea pot reprezenta actele casei, actele personale sau pur și simplu documente care conțin informații personale sau confidențiale. Toate acestea trebuie protejate astfel încât să rămână departe de mâinile și ochii persoanelor străine.

Cu alte cuvinte, chiar și locuințele private au nevoie de un seif documente arhivă de calitate care să ofere siguranța necesara documentelor de valoare. O construcție solida, un sistem de închidere eficient precum și un design modern pot fi motive în plus pentru a alege să vă protejați informațiile personale.

Un seif documente arhivă ce respectă standardul EN 14450 este sigur antiefracție

Standardul EN 14450 este unul dintre cele mai importante standarde antiefracție. Astfel un seif documente arhivă care beneficiază de acest standard cu siguranță oferă o rezistență antiefracție ridicată.

De exemplu, acest seif documente arhivă Glanis BRD se bucură de un grad ridicat de siguranță fiind construit dintr-un perete dublu din oțel presat la rece. În plus, seiful Glanis BRD beneficiază de certificare conform EN 14450, atingând în urma testelor un nivel de siguranță S2.

Descriere amănunțită a seifurilor antiefracție EN14450 pentru documente

Seria de seifuri antiefracție Glanis BRD oferă un grad ridicat de siguranță. Corpul seifurilor este construit dintr-un perete dublu din oțel presat la rece, peretele exterior având o grosime de 5 mm, iar peretele interior o grosime de 2 mm. Din seria Glanis BRD fac parte seifurile pentru documente, în care se pot depozita dosare cu acte, arhive și așa mai departe. Pentru satisfacerea nevoilor clienților, aceste seifuri pentru documente sunt disponibile în mai multe dimensiuni.

Seifuri din seria Glanis BRD au fost concepute pentru a respectă standardele europene EN 14450. Sunt seifuri antiefracție, supuse unor teste riguroase de atac cu instrumente de efracție, cum ar fi răngi, ciocane, bormașini și alte instrumente folosite de hoți. Certificarea se bazează pe nivelurile minime de rezistentă, timpul total de testare, testul de rezistentă și punctul de ancorare a instrumentelor folosite. Acestea ating standardul S2.

Pentru mai multe detalii despre acest seif antiefracție EN14450 pentru documente, dar și despre alte seifuri certificate EN14450, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Unde avem nevoie de un seif documente arhivă?, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor