Alege un seif protecție laptop asigurat conform standardelor NCP

2

Laptopurile au devenit parte din viața noastră de zi cu zi. În memoria acestora stau depozitate o mulțime de informații personale, poze, conturi sau pur și simplu documente de o importanță majoră. Tocmai din această cauză, laptopul personal trebuie asigurat în momentul în care îl transportăm sau îl depozităm într-un anumit loc pentru o durată mai mare de timp.

O soluție de încredere și de calitate este reprezentată de achiziționarea unui seif protecție laptop asigurat conform standardelor NCP. În acest fel vom avea garanția că în prim-plan se află siguranța laptopului indiferent de împrejurare.

Un seif protecție laptop, cheia către siguranța datelor personale

Seif protecție laptop auto prețuri ieftine

Seif auto pentru laptop Robigus DRA

Din ce în ce mai multe atacuri au loc, iar acestora le cad pradă laptopurile personale sau cele ale firmelor. Acestea sunt vizate datorită datelor cu caracter personal ce se pot găsi în memoria laptopului. Astfel un seif protecție laptop poate reprezenta un accesoriu de nelipsit pentru oricine pune preț pe siguranța datelor personale.

Acest seif protecție laptop Robigus DRA este un seif auto mecanic de mici dimensiuni, special conceput pentru depozitarea laptop-urilor. Acesta se bucură de un nivel de siguranță de gradul 2 împotriva furturilor conform NCP Olanda.

Ce este standardul NCP?

Standardul NCP reprezintă o clasificare a nivelelor de siguranță și este realizată de catre Centrul de prevenire Olanda (NCP). În funcție de nivelul de rezistență la efracție la care contribuie în mod direct, grosimea metalului, tipul de blocare și materialele folosite la fabricarea ușilor și pereților, seifurile pot fi NCP 1, 2, 3, respectiv 4.

Aceste seifuri sunt rezistente în caz de efracție și sunt proiectate și construite pentru a putea proteja conținutul lor împotriva unor eventuale atacuri ale persoanelor neautorizate și rău-voitoare. Astfel că un seif protecție laptop va putea fi un aliat de nădejde în momentele în care laptopul personal are nevoie de o protecție suplimentară în călătorii și nu numai.

Robigus DRA, un seif protecție laptop rezistent la spargeri

Acest seif protecție laptop Robigus DRA are un excelent raport calitate preț și poate fi exact ceea ce aveți nevoie atunci cand laptopul personal este în pericol. Este prevăzut cu închidere mecanică, având ială cu barbie dublă, rezistentă la efracție. De asemenea, acest seif protecție laptop este livrat cu placă de ancorare, iar culoarea neagră îl va face ușor de integrat în orice mediu.

Descriere seif auto mecanic de dimensiuni mici pentru depozitarea laptopuri Robigus DRA

Seif auto mecanic de dimensiuni mici pentru depozitarea laptopurilor, cu nivel de siguranță 2 împotriva furtului conform NCP-Olanda. Seiful Robigus este prevăzut cu închidere mecanică, având ială cu bărbie dublă, rezistentă la efracție. Aceste seifuri sunt livrate cu o placă de ancorare. Seifurile de calitate vor fi întotdeauna un instrument eficace pentru diminuarea pagubelor.

Pentru mai multe detalii despre aceste seif auto pentru laptop, dar și despre alte seifuri mecanice accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Alege un seif protecție laptop asigurat conform standardelor NCP, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor