Alege dulapuri metalice arme şi muniţie cu construcţie întărită

0

Siguranța armelor este importantă în momentul în care acestea sunt depozitate. Acestea trebuie să fie departe de orice pericol, dar și de mâinile persoanelor neautorizate. Astfel se pot evita situații neplăcute care adesea pot avea un final tragic.

Aceste dulapuri metalice arme și muniție Cassiopeia 5 Queen A+B 46105 TRZ beneficiază de o construcție întărită care oferă siguranță și calitate în același timp. Dulapurile sunt fabricate din tablă de oțel de 3 mm, iar ușa acestora este întărită și beneficiază de perete dublu.

Ţine armele de foc în dulapuri metalice arme şi muniţie

Aceste dulapuri metalice arme și muniție sunt special concepute pentru a putea depozita până la 5 bucăți arme de foc împreună cu muniția necesară acestora. Reazemul din burete pentru arme este astfel conceput încât pot fi depozitate în dulap chiar și puști cu lunetă.

Muniția poate fi depozitată în caseta pentru muniție inclusă in același dulap. Marginea ridicată a casetei este eficientă împotriva rostogolirii muniției și evitarea posibilelor accidente. Caseta pentru muniție are încuietoare separată certificată EN 1300, categoria „A”.

Dulapuri metalice arme şi muniţie cu construcţie întărită

Dulapuri metalice arme, cu casetă separată pentru muniție

Alege un dulap metalic pentru arme şi muniţie cu o structură rezistentă

Aceste dulapuri metalice arme și muniție Cassiopeia 5 Queen A+B 46105 TRZ sunt confecționate din tablă de oțel de 3mm, iar ușa acestora este întărită și beneficiază de perete dublu. Aceste lucruri reprezintă o garanție a construcției solide de care aceste dulapuri se bucură.

Încuietoarea conform standardului EN 1300, categoria „A”, proiectată antigăurire și întărită cu material 60 HCR contribuie cu succes la o structură rezistentă.

Cassiopeia 5 Queen TRZ , o gamă de dulapuri metalice arme şi muniţie

Pentru a putea ține atât armele de foc cât și muniția necesară acestora, depozitate în mod corespunzător și în conformitate cu legea aveți nevoie de dulapuri de muniție. Acest dulap pentru muniție și arme Cassiopeia 5 Queen A+B 46105 TRZ este perfect pentru un pasionat de vânătoare care își dorește doar lucruri de calitate.

Aceste dulapuri metalice arme și muniție sunt o investiție necesară oricărui pasionat de vânătoare. Acestea vă ajută să respectați legea în vigoare și să depozitați în siguranță armele de foc cât și muniția împreună cu celelalte accesorii de vânătoare.

Prezentare dulapuri metalice arme și muniție Cassiopeia 5 Queen A+B

Dulapurile Cassiopeia Queen sunt confecționate din tablă de oțel de 3 mm, cu încuietoare certificată „A” care corespunde noilor cerințe în privința siguranței păstrării armelor. În dulapul pentru arme Cassiopeia Queen pot fi pastrate 5 arme, muniție și alte accesorii de vânătoare. Cutia de muniție a acestor dulapuri este certificată conform standardelor VDMA 24 992, echipată cu închizătoare certificată EN 1300, categoria „A”, astfel încât poate fi folosită ca și cutie de valori. Seifuri pentru muniție de orice fel.

Caracteristicile tehnice ale dulapurilor metalice arme și muniție Cassiopeia 5 Queen A+B

Legea te obligă să folosești un dulap metalic sigur pentru arma de vânătoare în vederea protecției familiei tale la accidente. Acest dulap este fabricat din tabla de oțel de 3 mm și reazemul din burete pentru arme este astfel conceput încât pot fi păstrate în dulap și puști cu lunetă. Are locaj de muniții cu pereți dubli și închidere certificată VDMA categoria „B”.

Mai multe detalii despre aceste dulapuri de arme și muniție, dar și despre alte dulapuri de siguranță port-arme, găsiţi seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (12 votes cast)
Alege dulapuri metalice arme şi muniţie cu construcţie întărită, 5.0 out of 5 based on 12 ratings
Share.

Autor