Investeşte în dulapuri metalice pentru arme cu casetă pentru muniţie

0

O investiție într-un astfel de dulap metalic pentru arme cu casetă pentru muniție reprezintă un pas înainte spre normalitate. O astfel de investiție nu se rezumă doar la prezent, ci și la viitor, iar pe lângă faptul că veți fi în conformitate cu legea care prevede închiderea armelor de foc sub cheie, veți aduce și un plus de siguranță celor dragi.

Foloseşte mereu pentru armele tale un dulap port-armă cu cheie

Dulapuri metalice siguranță port-arme

Dulapuri metalice pentru arme cu casetă de muniţie

Un dulap pentru arme și muniție reprezintă o soluție obligatorie pentru orice deținător de arme de foc. Aceste dulapuri metalice pentru arme și muniție sunt fabricate din tablă de oțel de 3 mm și reușesc să satisfacă pretențiile celor mai mulți vânători.

Încuietoarea este una certificată conform standardului EN 1300, categoria ”A„ şi este proiectată antigăurire și întărită suplimentar cu material 60 HCR.

Investeşte în dulapuri metalice pentru arme cu casetă pentru muniţie pentru a economisi spaţiu şi bani

Un lucru important la aceste dulapuri metalice pentru arme și muniție Columba 10 Queen A 42110 TRZ este reprezentat de faptul că vin echipate cu casetă specială pentru muniție. Astfel veți fi scutit de grija achiziționării separate a unei astfel de cutii. Totodată veți economisi bani și spațiu.

Marginea ridicată a casetei pentru muniție este special concepută pentru a se evita rostogolirea muniției în afara cutiei. Muniția va rămâne la loc ferit de umezelă și departe de mâinile unor persoane neautorizate. Aceste dulapuri metalice pentru arme cu casetă pentru muniție Columba 10 Queen A 42110 TRZ, pe lângă caracterul practic pe care îl au, sunt extrem de elegante și își pot găsi loc în aproape orice colț.

Alege dulapurile pentru arme şi muniţie Columba TRZ!

Dulapurile metalice pentru arme și muniție Columba 10 Queen A 42110 TRZ reprezintă soluția perfectă pentru orice deținător de arme de vânătoare și nu numai. Siguranța și calitatea sunt principalele elemente în jurul cărora aceste dulapuri sunt construite.

Ușa întărită, pereții dubli fabricați din tablă de oțel de 3 mm, precum și încuietoarea certificată conform standardului EN 1300, categoria A, proiectată antigăurire, sunt doar câteva elemente care garantează calitatea acestor dulapuri Columba 10 Queen A 42110 TRZ.

Prezentarea dulapuri metalice pentru arme cu casetă pentru muniţie Columba 10 Queen

În dulapul pentru arme Columba 10 Queen A pot fi pastrate 10 arme, muniție și alte accesorii de vânătoare. Dulapurile Columba 10 Queen A sunt confecționate din tablă de oțel de 3 mm, cu încuietoare certificată „A” care corespunde noilor cerințe în privința siguranței păstrării armelor. Corespunde prevederilor legale și satisface pretențiile celor mai multi vânători. Este echipat cu casetă de muniție cu închidere separată și marginea ridicată a acesteia împiedică rostogolirea muniției din casetă, prevenind astfel eventualele accidente.

Caracteristicile tehnice ale dulapurilor pentru arme cu casetă pentru muniție Columba 10 Queen

Dulapul de arme Columba 10 Queen A se poate utiliza pentru păstrarea a 10 arme cu gloanțe sau alice și a accesoriilor pentru vânătoare. Este un dulap fabricat din tablă de oțel de 3 mm ce satisface pretențiile celor mai mulți vânători interesați de dulapuri pentru păstrat arme care sunt echipate nu doar cu broască mecanică, ci au uși întărite, construcție puternică și opun rezistență împotriva atacurilor.

Pentru mai multe detalii despre aceste dulapuri de arme cu caseta pentru muniție, dar și despre alte dulapuri de siguranță port-arme, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (12 votes cast)
Investeşte în dulapuri metalice pentru arme cu casetă pentru muniţie, 5.0 out of 5 based on 12 ratings
Share.

Autor