Alege o uşă blindată cu încuietoare mecanică pentru protecţia bunurilor de valoare

1

Siguranţa bunurilor noastre are o importanţă covârşitoare. Pentru a ne proteja obiectele de valoare, apelăm la seifuri sau dulapuri speciale. Uşile blindate sunt folosite în special de băncile comerciale, cu scopul de a crea dintr-o cameră asigurată un adevărat seif uriaş. În acest fel se economiseşte spaţiu şi se obţine un grad ridicat de siguranţă pentru un volum mai mare de bunuri.

Cum se folosesc uşile blindate?

Uşile blindate se zidesc în perete şi devin o componentă esenţială dintr-o anumită încăpere. Aceste uşi blindate sunt folosite pentru băncile comerciale, creând astfel dintr-o cameră neasigurată un seif uriaş, cu protecţie termică şi mecanică. O asemenea uşă creează un seif spaţios pentru valori bancare.

Încuietoarea mecanică, calitate şi siguranţă pentru orice seif

Uşă blindată cu încuietoare mecanică de calitate

Uşă blindată cu încuietoare mecanică Mielikki BRD

Uşile blindate au, de obicei, încuietoare mecanică. Acest tip de încuietoare cu cheie este preferat atât de producători, cât şi de clienţi.

Închiderea cu cheie este simplă şi eficientă. Comparativ cu închiderea electronică, în acest caz nu trebuie să mai reţineţi coduri sau să vă temeţi că se vor termina bateriile. Nu vă trebuie decât cheia unică, pe care să o folosiţi ori de câte ori doriţi să pătrundeţi în camera securizată.

Optează pentru uşa blindată cu încuietoare mecanică Mielikki BRD

Uşa de tezaur Mielikki BRD este construită din oţel pe bază de mangan pentru protecţia mecanismelor şi conţine bare transversale anti-rupere fixate în interior. Fiind o uşă dură, blindată, Mielikki BRD oferă o protecţie maximă împotriva oricărui atac de ordin termic sau mecanic.

Formând împreună cu o cameră asigurată un seif uriaş, uşa de tezaur Mielikki BRD conţine sistem automat de blocare dublă. Pe lângă acesta, prezenţa unei roţi cu o ieşire în exterior de 30 mm şi a unei încuietori mecanice certificate EN 1300, standardul B, fac din această uşă blindată o alegere perfectă pentru orice bancă.

O uşă blindată cu încuietoare mecanică este o unealtă indispensabilă în bănci, unde siguranţa trebuie să fie prioritară.

Descriere amanunțită pentru ușa blindată pentru seif Mielikki BRD

Ușa blindată pentru seif Mielikki BRD este constituită dintr-un cadru de oțel care susține și de care este fixat miezul intern al securității și rezistenței antiefracție. Aripa ușii de tezaur este complet blindată cu un aliaj metalic special, oferind protecție maximă împotriva oricăror atacuri termice și mecanice. Ușa blindată de tezaur din seria Mielikki BRD montată într-o bancă transformă o cameră într-un seif uriaș. Ușa blindată de tezaur din seria Mielikki PF BRD sunt evaluate conform standardelor ANIA ca făcând parte din Clasa A, iar ușa blindată de tezaur din seria Mielikki ALT BRD a fost evaluată ca făcând parte din Clasa C. Aceste uși blindate vin cu încuietori standard mecanice + cheie.

Mai multe detalii despre această uşă blindată pentru seif şi despre alte uşi de tezaur găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Alege o uşă blindată cu încuietoare mecanică pentru protecţia bunurilor de valoare, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor