Gama Ahti BRD oferă uşi blindate pentru siguranţă garantată

1

Zilele în care trăim ne determină să fim mereu precauţi cu privire la siguranţa bunurilor noastre. Exact aşa cum avem grijă de propria sănătate, la fel trebuie să ne asigurăm că bunurile naostre de preţ sunt în afara oricărui pericol. Din ce în ce mai multe persoane au încredere în bănci pentru a-şi proteja astfel bunurile. Uşile blindate sunt secretul băncilor pentru a proteja o cantitate mare de bunuri într-un spaţiu restrâns.

Care este tehnologia de funcţionare a uşilor blindate pentru siguranţă?

Uşi blindate pentru siguranţă de calitate

Uşi blindate pentru siguranţă Ahti BRD

Alegerea unor uşi blindate pentru siguranţă este una inteligentă, pe care băncile comerciale o fac. Uşile blindate se unesc cu o cameră asigurată prin zidire. Odată montată astfel, o uşă de tezaur împreună cu camera respectivă formează un seif uriaş, sigur, disponibil pentru protecţia a multiple bunuri.

Folosindu-se o uşă de tezaur se economisesc bani şi spaţiu. Este mult mai uşor şi mai econom să se creeze un seif uriaş folosindu-se uşile blindate decât să se achiziţioneze zeci de seifuri individuale pentru bunurile clienţilor.

Uşile blindate pentru siguranţă sunt un atuu excelent pe care îl au băncile. Acestea folosesc tehnologia modernă a acestor uşi în vederea oferirii clienţilor de servicii profesionale şi de calitate.

Sistemul de închidere al uşilor blindate Ahti BRD, sigur şi eficient

Există numeroase serii de uşi blindate pentru siguranţă. Cu toate acestea, merită să ne oprim pentru câteva clipe asupra gamei Ahti BRD, care ne oferă produse de calitate deosebită. Materialul de construcţie, oţel pe bază de mangan pentru protecţia mecanismelor, dar şi barele transversale anti-rupere din interiorul uşii, determină o durabilitate excelentă a uşilor de tezaur. Această rezistenţă mare împotriva vreunui posibil jaf este surprinsă şi prin certificarea de înaltă calitate EN 1143-1.

Închiederea acestor uşi este simplă şi eficientă. Astfel, încuietoarea cu cheie satisface standardul EN 1300, Clasa C de siguranţă. Aceste uşi blindate pentru siguranţă sunt excelente pentru bănci, fiind sigure şi practice. Roata din exterior măsoară 60 mm, uşa de tezaur fiind rezistentă în faţa atacurilor de orice fel (mecanice, termice sau manuale).

Descriere amanunțita a ușilor blindate antiefracție EN 1143-1 pentru camere de tezaur Ahti BRD

Ușile blindate antiefracție EN 1143-1 pentru camere de tezaur îmbină cu succes cele mai recente tehnologii împreună cu un design ergonomic, lucru care joaca un rol-cheie în fabricarea seriei de uși blindate Ahti BRD.

Aceste uși blindate antiefracție EN 1143-1 constituie accesul principal spre o camera blindată si au fost contruite astfel încât să ofere cele mai înalte niveluri de protecție și o rezistență crescută la diferite metode de atac cunoscute, fie ca acestea sunt manuale, mecanice sau termice. Ușile blindate de tezaur din această serie sunt clasificate în conformitate cu standardul antiefracție 1143-1.

Mai multe detalii despre aceste uşi blindate antiefracţie pentru camere de tezaur şi despre alte uşi de tezaur găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Gama Ahti BRD oferă uşi blindate pentru siguranţă garantată, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor