Descoperă 5 avantaje pe care le are o uşă blindată monolitică din gama Tapio BRD

0

Uşile blindate sunt special concepute pentru a fi montate în pereţii unei camere asigurate. Împreună cu această cameră, uşa blindată creează un seif uriaş, ideal pentru depozitarea în siguranţă a bunurilor. În general, aceste uşi speciale se folosesc în cadrul băncilor comerciale. Gama Tapio BRD prezintă uşi de tezaur de calitate înaltă, cu avantaje pe măsură.

1. Materialul din care sunt construite uşile blindate Tapio BRD

Uşă blindată monolitică de calitate

Uşă blindată monolitică Tapio BRD

Materialul de construcţie al unei uşi blindate pentru camera de tezaur este foarte important, căci el determină rezistenţa propriu-zisă a întregului sistem. Aşadar, uşile Tapio BRD sunt confecţionate din oţel pe bază de mangan pentru protecţia mecanismelor, material dur şi durabil.

2. O uşă blindată monolitică prezintă o duritate suplimentară

Pe lângă oţelul din compoziţie, uşile blindate Tapio BRD se remarcă prin structura lor monolitică. Asta înseamnă că uşa este făcută dintr-o singură bucată, fiind omogenă, trainică şi bine închegată. Aliajul din care este formată această gamă de uşi de cameră de tezaur este rezistent la deformare. Acest lucru semnifică o durabilitate excelentă în timp şi un grad ridicat de siguranţă pentru bunuri.

3. Tehnologia modernă de închidere a uşilor Tapio BRD reprezintă un avantaj

Uşile blindate Tapio BRD au închizătoare de foarte bună calitate. Cu toate acestea, există o caracteristică importantă a funcţionării uşilor: închiderea dublă indirectă, dar şi blocarea dublă a sistemului se fac în mod automat.

4. Balamalele anti-rupere, un avantaj în plus pentru uşile blindate monolitice Tapio BRD

Pentru că se pune accent pe durabilitate şi calitate, uşile blindate monolitice Tapio BRD prezintă balamale anti-rupere. Acesta este un detaliu care garantează o bună rezistenţă în timp.

Din cauza bruscării, uşa se poate deschide repede şi poate suferi un şoc. Dacă balamalele nu sunt anti-rupere, acestea se defectează şi necesită o nouă investiţie.

5. Disponibilitatea a două tipuri de încuietori pentru uşa blindată Tapio BRD: mecanică şi electronică

Diversitatea este importantă şi tocmai din acest motiv uşile blindate monolitice oferă două variante de încuietori. În primul rând, este disponibilă încuietoarea clasică, simplă, cu cheie. Aceasta este certificată EN 1300 şi atinge clasa A de siguranţă. Pe de altă parte, se poate opta şi pentru încuietoare electronică. Indiferent de preferinţe, este bine de ştiut că gradul de siguranţă nu se schimbă, tipul de închidere fiind doar o preferinţă a fiecăruia.

Descriere amănunțită a ușilor blindate pentru camere de tezaur Tapio BRD

Ușile blindate din seria Tapio BRD sunt contruite pentru a oferi securitatea și siguranță într-un mod profesional celor care doresc să-și protejeze lucrurile de valoare în interiorul unei camere blindate, o cameră de tezaur.

Structura ușii blindate pentru camere de tezaur Tapio BRD este monolitică mulțumită aliajului din care este format, rezistent la deformare. Ușile de tezaur din seria Tapio BRD sunt disponibile atât cu închidere mecanică, cât și cu închidere electronică. Ba mai mult, vă punem la dispoziție o serie de tipuri de încuietori electronice.

Mai multe detalii despre aceste uşi blindate pentru camere de tezaur şi despre alte uşi de tezaur găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Descoperă 5 avantaje pe care le are o uşă blindată monolitică din gama Tapio BRD, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor