O uşă blindată pentru bancă, elementul esenţial pentru a garanta siguranţa bunurilor

0

Unde preferaţi să vă ţineţi banii, la saltea sau la bancă? Persoanele care aleg să îşi păstreze banii în confortul propriei locuinţe trebuie să achiziţioneze un seif de calitate, care să asigure o bună protecţie. Pe de altă parte, dacă preferaţi băncile, trebuie să aveţi garanţia că acestea au sisteme de cea mai bună calitate pentru a vă garanta siguranţa obiectelor de preţ.

Băncile, între beneficii şi responsabilitate

Uşă blindată pentru bancă de calitate

Uşă blindată pentru bancă Tapio BRD

Bineînţeles, fiecare bancă percepe o anumită sumă pentru serviciile sale. Cu toate acestea, o asemenea afacere implică foarte multe riscuri şi o responsabilitate enormă. În momentul în care un client încredinţează băncii o sumă de bani sau anumite bunuri de valoare, banca este obligată să asigure maximă siguranţă pentru acestea. În caz contrar, pot apărea diverse neplăceri care pot afecta permanent reputaţia băncii şi încrederea clienţilor.

Ce scop are o uşă blindată pentru bancă?

Organizarea sistemului de siguranţă al bunurilor într-o bancă are la bază instalaţii moderne de securitate, dar şi uşile blindate pentru camere de tezaur. O uşă blindată pentru bancă este o unealtă excelentă destinată siguranţei.

Uşile blindate se zidesc în perete şi împreună cu o cameră asigurată formează un spaţiu mare şi sigur de depozitare, exact ca un seif uriaş. În acest mod se pot păstra mai multe bunuri în siguranţă, făcându-se economie de spaţiu şi de banii care ar fi fost necesari cumpărării de numeroase seifuri.

Gama de uşi blindate pentru camere de tezaur Tapio BRD oferă securitate în mod profesional

Uşile de tezaur pentru bănci din gama Tapio BRD sunt special construite din oţel pe bază de mangan pentru protecţia mecanismelor, pentru a avea o duritate ridicată. Datorită structurii monolitice, uşa este omogenă, trainică şi rezistentă la deformare. Balamalele anti-rupere, dar şi dispozitivul anti-segregare garantează o durabilitate excelentă în caz de încercare de pătrundere prin efracţie în camerele de tezaur.

Uşile blindate pentru bănci din seria Tapio BRD au o roată în exterior de 60 mm şi închidere mecanică certificată EN 1300, Clasa A. După dorinţe, se poate opta şi pentru închidere electronică, gradul de siguranţă fiind la fel de ridicat.

Descriere amănunțită a ușilor blindate pentru camere de tezaur Tapio BRD

Ușile blindate din seria Tapio BRD sunt contruite pentru a oferi securitatea și siguranță într-un mod profesional celor care doresc să-și protejeze lucrurile de valoare în interiorul unei camere blindate, o cameră de tezaur.

Structura ușii blindate pentru camere de tezaur Tapio BRD este monolitică mulțumită aliajului din care este format, rezistent la deformare. Ușile de tezaur din seria Tapio BRD sunt disponibile atât cu închidere mecanică, cât și cu închidere electronică. Ba mai mult, vă punem la dispoziție o serie de tipuri de încuietori electronice.

Mai multe detalii despre aceste uşi blindate pentru camere de tezaur şi despre alte uşi de tezaur găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (4 votes cast)
O uşă blindată pentru bancă, elementul esenţial pentru a garanta siguranţa bunurilor, 4.3 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor