Alege seifuri birou cu sertar eficiente antiefracție

1

La birou mereu va fi nevoie de seifuri pentru a putea menține în siguranță obiecte de valoare precum sunt documentele, cardurile, banii sau contractele. O astfel de investiție trebuie privită ca pe un pas înainte în ceea ce privește siguranța și securitatea.

Astfel, o serie de seifuri birou cu sertar va reprezenta o idee excelentă indiferent de domeniul de activitate. Față de seifurile clasice, seifurile cu sertar permit o mai bună organizare a obiectelor de valoare depozitate în interiorul acestora.

Cu seifuri birou cu sertar ai protecție pentru bunuri în orice firmă

Seif pentru birou cu sertar prețuri ieftine

Seif pentru birou cu sertar Veniatia

Organizarea stă la baza unei bune funcționări a firmei. Chiar și cele mai mici detalii vor face diferența atunci cand va fi cazul. De aceea chiar și o organizare bună a documentelor sau a banilor va face diferența într-un final.

Pentru a va asigura de faptul că acest aspect este tratat cu profesionalism este indicată investiția într-o serie de seifuri birou cu sertar. În acest fel veți fi sigur că beneficiați de protecție maximă pentru bunurile de valoare pe care le doriți în siguranță, dar și de organizare.

Alege seifuri birou cu sertar cu încuietoare sigură

De exemplu, aceste seifuri birou cu sertar Veniatia CSF se bucură de o rezistență ridicată antiefracție, mulțumită pereților multipli din care este alcatuit corpul. În plus, ușa are o grosime de 144 mm și este prevăzută cu balamale pe partea dreaptă.

Încuietoarea este și ea una extrem de sigură și permite blocarea de securitate cu dublu bit atât la ușa, cât și la sertar. Utilizatorul o poate acționa cu ajutorul unei chei, care se găsește în pachet în dublu exemplar.

În seifuri birou cu sertar organizarea este mai facilă

Față de seifurile clasice, gama de seifuri birou cu sertar Veniatia CSF permite o mai bună organizare a obiectelor. Sertarul telescopic se deschide pana la 200 de mm. În plus, acesta este alcatuit din pereți multipli, asemeni corpului seifului și beneficiază de închidere mecanică separată pentru o mai bună siguranță.

În partea inferioara a seifului, în spatele ușii ce are o grosime de 144 mm și este prevăzută cu balamale pe partea dreaptă, pot fi depozitate obiecte de dimensiuni mai mari, precum sunt dosarele. La capitolul exterior, finisajul lăcuit gri deschis, permite integrarea seifului în aproape orice mediu de lucru.

Descrierea seifului de valori mecanic cu sertar detașabil pentru birou Veniatia CSF

Seiful de valori mecanic cu sertar detașabil pentru birou Veniatia este o cutie metalică rezistentă antiefracție, având un corp cu pereți multipli și o ușă de grosimea 114 mm. Greu de spart și transportat, seiful de valori mecanic cu sertar detașabil pentru birou Veniatia are capacitatea de a păstra în condiții de maximă siguranță banii, cardurile sau fișierele importante dintr-un birou sau sediu de firmă. În partea superioară, acest seif are un sertar blindat și detașabil, cu închidere mecanică separată. În plus, seiful de valori mecanic cu sertar detașabil pentru birou Veniatia este special creat pentru a permite activarea unei blocări de urgență în cazul unui furt.

Pentru mai multe detalii despre acest seif de valori mecanic cu sertar detașabil pentru birou, dar și despre alte seifuri mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Alege seifuri birou cu sertar eficiente antiefracție, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor