Pentru firmă alege fișete casete acte antifoc de calitate cu sertare

1

În cadrul unei firme există foarte multe documente şi obiecte de valoare care stau la baza unei bune funcționări. Acestea au nevoie de o protecție suplimentară atât împotriva spargerilor, cât și împotriva altor evenimente ce le-ar putea pune în pericol, precum sunt incendiile.

Pentru a face acest lucru într-un mod corespunzător și eficient este recomandată achiziționarea unor fișete casete acte antifoc. Acestea sunt special concepute pentru a putea face față în situții de urgență, reușind să mențină conținutul intact.

Alege fișete casete acte antifoc cu compartimente separate

Fișete casete acte antifoc

Fișete casete acte antifoc

Organizarea documentelor joacă, de asemenea, un rol deosebit de important într-o instituție, indiferent de domeniul de activitate. Pentru a putea face acest lucru, fișetele sunt dotate cu compartimente separate care permit organizarea obiectelor.

De exemplu, aceste fișete casete acte antifoc Pluto DRA sunt recomandate pentru arhive, birouri sau cancelarii și se dovedesc eficiente în protejarea documentelor precum și a fișierelor suspendate A4.

Încuietoarea unor fișete casete acte antifoc contează în lupta antiefracție

Pentru aceste fișete casete acte antifoc sunt folosite materiale de înaltă calitate, iar acest lucru sporește capabilitatea de protejare a conținutului chiar și în cele mai extreme condiții. La acest aspect contribuie și iala de siguranță Medeco, ce poate fi acționată cu ajutorul unei chei (este inclusă în pachet în dublu exemplar).

De asemenea fișetele sunt echipate cu rame de evidență reglabile, lucru care facilitează manevrabilitatea acestora. La capitolul design, aceste fișete casete acte antifoc Pluto DRA sunt acoperite de un strat de vopsea gri deschis sau crem, în funcție de preferință.

Pentru o siguranță sporită antifoc optează pentru fișete casete acte antifoc testate NT Fire-017 60

Certificările reprezintă un aspect demn de luat în seamă când achiziționăm fișete casete acte antifoc. Acestea garantează faptul că fișetele au trecut cu brio testele de siguranță și că pot oferi protecția de care orice firmă are nevoie.

Când vine vorba de protecția împotriva incendiilor, aceste fișete casete acte antifoc Pluto DRA sunt testate antifoc conform standardului NT Fire-017 60P. În cadrul testului, fișetele au fost expuse la temperaturi de 1090 de grade, iar acestea au reușit să reziste preț de o oră.

Descriere dulapuri cu sertare antifoc pentru organizarea actelor și documentelor

Dulapuri cu sertare antifoc pentru organizarea actelor și documentelor, rezistente o oră la incendiu, testate conform normei NT Fire-017 60P recomandate pentru arhive, birouri, cancelarii, pentru comerț și industrie. Dulapurile Pluto au ială de siguranță Medeco și vin împreună cu 2 chei. Dulapuri de bună calitate, recomandate pentru depozitarea ducumentelor, fișierelor suspendate A4, asigură protecția bunurilor dvs. Pentru a va proteja cu adevărat banii, documentele și bunurile de valoare, este indicat să alegeți un seif antifoc. În caz de incendiu, acest seif rămâne intact la fel și obiectele din interior.

Pentru mai multe detalii despre aceste dulapuri cu sertare pentru documente, dar și despre alte organizatoare dosare, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Pentru firmă alege fișete casete acte antifoc de calitate cu sertare, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor