Pentru firmă nu uita de seifuri antiefracție certificate la securitate

2

Furturile reprezintă o problemă majoră, însă în același timp este îmbucurător faptul ca tot mai multe firme conștientizează gravitatea situației și aleg să investească în seifuri antiefracție certificate la securitate.

În cadrul firmelor se găsesc foarte multe documente importante, acte sau chiar bani. Toate acestea trebuie protejate împotriva persoanelor neautorizate, iar una dintre cele mai bune soluții este reprezentată de seifuri antiefracție certificate la securitate.

Investirea în seifuri antiefracție certificate la securitate este o dovadă de profesionalism

Seifuri antiefracție certificate EN 1143-1 prețuri ieftine

Seifuri antiefracție certificate la securitate grad 1 EN 1143-1

Chiar dacă o firmă este la început de drum, este recomandat ca încă din primele zile de funcționare să beneficieze de soluții de siguranță optime, precum seifuri antiefracție certificate la securitate. Acest aspect denotă profesionalism și cu siguranță se va reflecta în buna funcționare a firmei.

De exemplu, aceste seifuri antiefracție certificate la securitate Tulip PRT se bucură de gradul de siguranță 1 conform EN 1143-1. Acest fapt le recomandă pentru uzul rezidențial sau în cadrul clădirilor de birouri, băncilor sau a spațiilor hoteliere.

Alege seifuri antiefracție certificate la securitate EN 1143-1

Certificarea EN 1143-1 este una dintre cele mai importante certificări antiefracție la ora actuală. Alegerea unui seif certificat EN 1143-1, precum Tulip PRT, se va dovedi a fi o alegere înțeleaptă și cu siguranță de lungă durată.

În cadrul testelor efectuate în baza standardului EN 1143-1, seifurile sunt clasificate pe mai multe grade începând cu gradul 0 și terminând cu gradul VII.

Hoții nu vor putea să perforeze seifuri antiefracție certificate la securitate cu pereți groși

La capitolul construcție, aceste seifuri antiefracție certificate la securitate Tulip PRT au de partea lor o grosime a panoului frontal de 10 mm, iar grosimea pereților este de 24 de mm. Aceste aspecte conferă seifurilor o construcție solidă și de încredere în cazul unei efracții.

Sistemul de închidere are la bază o blocare cu bolțuri în trei direcții de înaltă calitate. În plus, acesta este prevăzut pentru a rezista împotriva atacurilor prin forare.

Descrierea seifului dulap cu nivel de securitate antiefracție gradul 1 conform EN 1143-1 Tulip PRT

Pentru a stabili calitatea și gradul de siguranță oferit, dulapurile antiefracție destinate protecției obiectelor valoroase trebuie să treacă de anumite teste și să îndeplinească anumite condiții. Abia după ce aceste etape dificile sunt trecute cu succes, seiful sau dulapul este declarat certificat, având un anumit grad antiefracție. Această ierarhizare a seifurilor oferă cumpărătorului o imagine clară despre produs, pentru a putea face o alegere corectă și inteligență în momentul achiziționării. Seiful dulap antiefracție Tulip PRT prezintă un nivel de securitate, gradul 1, conform standardelor europene EN 1143-1. Această clasificare asigură utilizatorul protecție maximă asupra tuturor bunurilor depozitate și prezintă o blocare de înaltă calitate împotrivă atacurilor de forare. Seiful dulap cu nivel de securitate antiefracție gradul 1 conform EN 1143-1 Tulip PRT este recomandat pentru uzul în case rezidențiale, clădiri de birouri, bănci, spații comerciale și hoteliere.

Pentru mai multe detalii despre acest seif dulap, dar și despre alte seifuri certificate EN 1143-1, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Pentru firmă nu uita de seifuri antiefracție certificate la securitate, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor