Cu seifuri de bani şi valori cu fantă de acces ai siguranţă garantată

1

Siguranța bunurilor de valoare trebuie să reprezinte o prioritate indiferent de domeniu, astfel că asupra acesteia trebuie luată o decizie cât mai înțeleaptă. Accesul persoanelor neautorizate trebuie împiedicat pentru a putea evita situațiile neplăcute ce se pot solda cu furtul documentelor sau a banilor.

Această protecție poate fi realizată cu ajutorul unor seifuri de bani și valori cu fantă de acces. Acestea permit depozitarea bunurilor de valoare într-un mod eficient și în conformitate cu standardele de siguranță.

Alege seifuri de bani şi valori cu fantă de acces pentru benzinării, magazine sau firme

Seifuri de bani şi valori cu fantă de acces

Seifuri de bani şi valori cu fantă de acces

Pericolul furtului banilor sau a documentelor de valoare se întâlnește în aproape orice domeniu de activitate, așa că este important să nu fie neglijat sub nicio formă acest aspect. Fie că ne referim la magazine, firme multi-naționale sau benzinării, în toate acestea există posiblitatea furtului.

Pentru a putea preîntâmpina astfel de acțiuni ce pot afecta buna desfășurare a activitații, putem apela cu încredere la seifuri de bani și valori cu fantă de acces. Acestea sunt deosebit de eficiente deoarece protejează valorile și bunurile personale ale utilizatorilor, împiedicând în acest fel atacurile hoților.

Fanta de acces facilitează introducerea banilor sau actelor

Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestor seifuri de bani și valori cu fantă de acces Lambert PRT este reprezentat de fanta amplasată în partea din față. Aceasta permite depozitarea actelor sau a banilor în interiorul seifului fără a mai fi nevoie de deschiderea acestuia.

Construcția solidă contribuie la menținerea în siguranță a conținutului seifului indiferent de situații. Astfel că, aceste seifuri de bani și valori cu fantă de acces reprezintă un element ce nu trebuie să lipsească din nicio firmă, magazin sau benzinărie.

Pentru seifurile de bani şi valori cu fantă de acces din gama Lambert PRT poţi alege încuietoarea electronică dorită

Sistemul de închidere la aceste seifuri de bani și valori cu fantă de acces Lambert PRT este unul extrem de sigur indiferent de varianta pentru care se optează. Sistemul de blocare mecanică este acționat cu ajutorul unei chei cu dublu bit, care este inclusă în pachet în dublu exemplar. O altă variantă este reprezentată de blocarea electronică. Blocarea se realizează cu bolțuri în trei direcții.

Nivelul de securitate este S1 (IMP), iar grosimea pereților și a panoului frontal este de 5 mm, aspect care garantează siguranța bunurilor de valoare depozitate în interior.

Descrierea dulapurilor antiefracție cu fantă pentru depozitare documente Lambert PRT

Dulapurile antiefracție cu fantă pentru depozitare documente Lambert PRT permit accesul la bunurile de valoare din interior prin două modalități de deblocare și anume blocare mecanică, cu două chei cu dublu bit incluse, sau prin blocare electronică ce poate fi achiziționată la cerere. Aceste seifuri dulapuri cu fantă sunt deosebit de eficiente deoarece protejează valorile și bunurile personale ale utilizatorilor, împiedicând în acest fel atacurile hoților și oferind o foarte bună protecție împotriva distrugerilor provocate de șocuri mecanice sau forțări agresive. Dulapurile antiefracție pentru depozitare documente Lambert PRT dispun de fantă amplasată frontal care permite accesul ușor la depozitarea numerarului sau a actelor, fără a fi necesară deblocarea seifului.

Pentru mai multe detalii despre aceste dulapuri antiefrație, dar și despre alte seifuri mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Cu seifuri de bani şi valori cu fantă de acces ai siguranţă garantată, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor