Alege siguranţa şi organizarea unui seif metalic cu sertare

2

Organizarea documentelor din cadrul unei firme, alături de bunurile de valoare reprezintă un aspect extrem de important. O bună organizare indiferent de departament trebuie să se realizeze astfel încât bunurile depozitate să rămână în perfectă siguranță indiferent de situație.

Un seif metalic cu sertare permite o organizare foarte bună a documentelor și oferă în același timp siguranța de care fiecare firmă are nevoie. Grație sertarelor cu închidere separata va fi foarte ușor de manevrat, nefiind necesară deschiderea tuturor sertarelor pentru a accesa un anumit document.

Orice firmă, societate comercială sau hipermarket are nevoie de un seif metalic cu sertare

Seif metalic cu sertare pentru instituții

Seif metalic cu sertare cu închidere mecanică

Chiar dacă ne referim la firme nou înfințate sau care au deja o vechime, acestea au nevoie de un seif metalic cu sertare pentru a organiza și depozita documentele importante și bunurile de valoare în mod corespunzător. Un astfel de seif poate fi folosit în clădirile de birouri, sediile de firme, societățile comerciale sau hipermarketurile.

De exemplu, acest seif metalic cu sertare Divio CSF este disponibil pentru a fi încastrat în perete și este alcătuit din cinci sertare. Fiecare dintre acestea dispune de blocare de securitate separate cu dublu bit și cheie (în pachet sunt incluse două chei pentru fiecare sertar).

Sertarele, un accesoriu care ajută la o mai bună organizare

Faptul că un seif metalic este alcătuit din mai multe sertare constituie un mare avantaj din punct de vedere al posibilității de organizare a documentelor. În cazul acestui seif metalic cu sertare Divio CSF, sertarele sunt concepute în așa fel încât pot fi scoase din două părți, aspect extrem de util în anumite situații în care spațiul reprezintă o problemă.

Totodată, sertarele din componența seifului metalic Divio CSF sunt prevăzute cu cursoare telescopice de greutate mică.

Gama Divio CSF are seifuri metalice cu sertare de înaltă calitate

Achiziționarea unui seif metalic cu sertare trebuie să reprezinte o prioritate pentru orice instituție indiferent de domeniul său de activitate. Fiecare detaliu contează și tocmai de accea este important ca documentele din cadrul unei firme alături de alte bunuri de valoare să dispună de o depozitare corespunzătoare.

Aceste seifuri metalice cu sertare din gama Divio CSF sunt construite din materiale de înaltă calitate si servesc atât la păstrarea în condiții de siguranță a bunurilor și obiectelor de valoare, cât și a documentelor. Finisajul lăcuit gri deschis conferă un aspect modern și ajută la integrarea dulapului în orice mediu de lucru.

Descrierea dulapului metalic seif mecanic cu sertare rabatabile Divio CSF

Dulapul metalic seif mecanic cu sertare rabatabile Divio disponibil pentru a fi încastrat în perete, este asemănător unui dulap metalic de dimensiuni mici, alcătuit din cinci sertare, fiecare dintre acestea dispunând de blocare de securitate cu dublu bit și cheie. Sertarele dulapului metalic seif mecanic Divio pot fi scoase din două părți și sunt prevăzute cu cursoare telescopice de greutate mică. Acest dulap de siguranță din gamă Divio poate fi folosit în clădirile de birouri, sedii de firme, societăți comerciale sau hipermarketuri, deservind atât la păstrarea în condiții de siguranță a bunurilor sau a obiectelor valoroase, cât și a documentelor.

Pentru mai multe detalii despre aceste dulap metalic seif mecanic cu sertare rabatabile, dar și despre alte seifuri mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
Alege siguranţa şi organizarea unui seif metalic cu sertare, 5.0 out of 5 based on 5 ratings
Share.

Autor