O casetă seif cu închidere mecanică pentru chei, ideală pentru o mai bună organizare

2

O bună organizare va dovedi mereu un plus de personalitate și profesionalism. Într-o instituţie şi cel mai mic detaliu contează și nu trebuie lăsat la întâmplare.

Organizarea cheilor într-o instituție reprezintă un lucru extrem de important. Datorită faptului că într-o astfel de locație se găsesc un număr mare de chei, acestea trebuie depozitate într-un loc corespunzător.

O casetă seif cu închidere mecanică precum Arbor CSF reprezintă o soluție ideală și elegantă în același timp pentru organizarea cheilor dintr-o firmă.

Orice instituţie are nevoie de un instrument de organizare pentru chei

Casetă seif cu închidere mecanică pentru chei

Casetă seif cu închidere mecanică pentru chei

Tot mai multe instituții pun accentul pe o bună organizare în fiecare departament. Astfel productivitatea cunoaște un plus și totul se desfășoară într-un mod corespunzător. Cheile din cadrul unei instituții trebuie păstrate într-un loc special amenajat din care să nu poată fi pierdute. De asemenea la fel de important este faptul că persoanele neautorizate nu trebuie să aibă acces la acestea.

De exemplu, această casetă cu închidere mecanică Arbor CSF se dovedește utilă pentru fabrici, companii, instituții sau chiar cabinete medicale. Materialele de calitate folosite la construirea acesteia, precum și accesoriile cu care vine la pachet, fac această casetă cu închidere mecanică un accesoriu de nelipsit.

O casetă seif cu închidere mecanică, o alegere inspirată pentru a păstra cheile în siguranţă

O casetă seif cu închidere mecanică precum este Arbor CSF se dovedește a fi mai mult decât o simplă investiție. Reprezintă o dovadă de profesionalism și de o bună organizare indiferent de departament.

Această casetă cu închidere mecanică prezintă accesorii cu ajutorul cărora poate fi montată pe perete. Ușa este formată dintr-un singur perete, având balamalele montate pe partea dreaptă. De asemenea, blocarea de securitate cilindrică se dovește extrem de sigură și împiedică accesul persoanelor neautorizate.

Alege o casetă seif cu închidere mecanică cu cuier cu cârlige ajustabile din gama Arbor CSF

La interiorul acestei casete seif cu închidere mecanică se găsește un cuier cu carlige ajustabile ce permite numerotarea consecutivă și poziționarea în funcție de culori.

Finisajul lăcuit gri deschis și aspectul robust fac din această casetă seif cu închidere mecanică un element ce nu trebuie să lipsească din nicio instituție.

Descrierea casetei seif cu închidere mecanică pentru depozitarea cheilor Arbor CSF

Caseta seif cu închidere mecanică pentru depozitarea cheilor Arbor este soluția ideală pentru păstrarea în ordine corespunzătoare a cheilor, fiind utilă atât pentru fabrici, companii, cât și pentru instituții sau cabinete medicale. Prevăzută cu accesorii pentru fixarea în perete, caseta seif cu închidere mecanică pentru depozitarea cheilor Arbor are un finisaj lăcuit de culoare gri deschis și în interior dispune de un cuier cu cârlige ajustabile care permite numerotarea consecutivă și poziționarea în funcție de culori a cheilor. Acest tip de casetă metalică pentru chei poate fi utilizată și în școli sau cluburi sportive, pentru depozitarea cheilor de la vestiare.

Pentru mai multe detalii despre această casetă cu închidere mecanică, dar și despre alte casete chei, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
O casetă seif cu închidere mecanică pentru chei, ideală pentru o mai bună organizare, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor