Pentru protecţie alege dulapuri arme îmbrăcate în lemn cu design deosebit

1

Secolul 21 aduce după sine și standarde mai înalte decât predecesorul său. Această teorie este valabilă și în cazul dulapurilor pentru arme de vânătoare. Pe lângă aspectul practic pe care acestea le dovedesc, nici la capitolul design nu stau mai rău.

Așadar, când vine vorba de dulapuri arme îmbrăcate în lemn cu siguranță există un motiv în plus pentru a le achiziționa. Un design modern ajută la integrarea dulapurilor în orice tip de locuință, oferind în același timp un nivel de siguranță sporit.

Pentru a crea un ambient plăcut putem apela la dulapuri arme îmbrăcate în lemn

Dulap arme de vânătoare de calitate

Dulap pentru arme de vânătoare elegant

Fie că locuiți la apartament sau la casă și dețineți una sau mai multe arme de vânătoare, depozitare acestora nu va mai reprezenta o problemă. Grație acestor dulapuri arme îmbrăcate în lemn solid de 14 mm grosime Bendis BRD vă veți bucura de eleganță și siguranță în același timp.

Totodată, mulțumită aspectului modern pe care învelișul de lemn îl oferă acestor dulapuri de arme veți reuși să creați un ambient plăcut în care totul să arate exact așa cum vă doriți.

Lemnul de okoume este de calitate şi are un aspect plăcut

Aceste dulapuri arme îmbrăcate în lemn combină siguranța și aspectul plăcut. Ne rezultă un accesoriu care nu ar trebui să lipsească niciunui pasionat de vânătoare. Calitatea lemnului este una înaltă și oferă și un plus de eleganță, grație stratului de 14 mm prezent la exteriorul dulapurilor.

Totodată, datorită utilizării lemnului okoume, aceste dulapuri arme îmbrăcate în lemn Bendis BRD vă permit să aveți un produs cu un design special și stilat la un preț extrem de avantajos. Dulapurile combină siguranța oferită de un dulap port-arme cu eleganța oferită de aspectul exterior.

Alege dulapuri arme îmbrăcate în lemn certificate EN 14450

Aceste dulapuri arme îmbrăcate în lemn solid okoume de 14 mm reprezintă soluția ideală pentru depozitarea armelor de vânătoare. Veţi beneficia de un design modern care permite integrarea și asortarea lor cu orice tip de mobilier.

Structura internă din oțel de 3 mm grosime, închiderea standardă cu cheie cilindrică și certificatul antiefracție EN 14450 S1, fac din aceste dulapuri arme îmbrăcate în lemn, soluția idelă pentru depozitare armelor de vânătoare precum și a muniției necesare acestora.

Descriere amănunţită a dulapului îmbrăcat în lemn pentru arme Bendis BRD

Dulapul pentru arme din seria Bendis BRD este disponibil pentru 6 sau 10 puști, în funcție de dimensiunea pentru care se optează. Acest dulap pentru arme combină siguranța oferită de un dulap port-arme robust cu eleganța garantată de faptul că este îmbrăcat în lemn okoume cu o grosime de 14 mm.

Datorită utilizării lemnului okoume, acest dulap pentru arme vă permite să aveți un produs cu un design special și stilat la un preț extrem de avantajos, fiind o variantă economică, dar care oferă satisfacții deosebite atât din punct de vedere vizual, cât și din punct de vedere al securității și siguranței, atingând standardul S1 al certificării antiefracție EN 14450.

Pentru mai multe detalii despre acest dulap îmbrăcat în lemn, dar și despre alte seifuri placate cu lemn, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
Pentru protecţie alege dulapuri arme îmbrăcate în lemn cu design deosebit, 5.0 out of 5 based on 5 ratings
Share.

Autor