Alege un seif protecţie antifoc pentru documente pictat cu vopsea electrostatică

2

Poate că în momentul achiziționării unui seif protecție antifoc înfăţişarea reprezintă ultimul aspect la care ne gândim, însă cand vine vorba de acest seif protecție antifoc Indigo VTB, până și acest mic detaliu conteză.

La exterior, seiful Indigo VTB este pictat cu vopsea electrostatică pe toate fețele, astfel încât să capete un aspect elegant care să îi permită integrarea acestuia în aproape orice mediu. De asemnea pe lângă aspectul practic al vopselei electrostatice, aceasta oferă și avantajul imposibilitații de electrocutare.

Un seif protecţie antifoc trebuie să reziste cel puţin 30 de minute în caz de incendiu

Seif antiincendiu rezistență de 60 minute la foc

Seif protecție antifoc 60 minute

Incendiile de cele mai multe ori reușesc să provoace cele mai multe pagube. Acestea sunt greu de prevenit și odată stârnite sunt foarte greu stins. Așadar este importat ca un seif protecție antifoc să reziste chiar și în situații extreme, precum sunt incendiile.

Durata ideală de rezistență la incendiu a unui seif este de minim 30 de minute, asta până când pompierii își fac apariția. La acest seif protecție antifoc Indigo VTB de exemplu, durata de rezistență la incendiu este de 60 de minute. În tot acest timp, temperatura din interior este menținută cu succes sub valoare de 170 de grade Celsius.

Vopseaua electrostatică elimină riscul electrocutării

Vopseaua electrostatică aplicată pe toate fețele dulapului Indigo VTB are rolul de a elemina riscul electrocutării, făcând din acest dulap unul extrem de sigur și fiabil în orice fel de împrejurare.

De asemenea, finisajul se dovedește a fi rezistent la zgârieturi și extrem de durabil. Culoarea gri îi oferă un aspect serios și îl face foarte ușor de inegrat în orice colț al casei sau al firmei.

Un seif protecţie antifoc Indigo VTB are sistem de închidere durabil

Acest seif protecție antifoc care poate rezista până la 60 de minute la incendiu, reprezintă alegerea ideală pentru depozitarea în siguranță a tuturor bunurilor și obiectelor de valoare. Greutatea admisă este de 40 de kilograme, iar grație sertarelor reglabile, organizarea obiectelor în interior se va dovedi facilă.

Sistemul de închidere de urgență de înaltă siguranță cu cheie zimțată ajută acest seif protecție antifoc Indigo VTB să fie extrem de eficient și în cazul unei spargeri, reușind să mențină siguranța bunurilor de valoare depozitate în interiorul acestuia.

Descrierea dulapului de valori antifoc cu 60 de minute la incendiu Indigo VTB

Cu un nivel ridicat de rezistenţă la foc și la jafuri, dulapul de valori antifoc Indigo VTB asigură o protecție garantată pentru bunurile valorice depozitate. Acest dulap este testat, după o oră lăsat în foc temperatura din interior rămâne sub 170 grade Celsius pentru a proteja documentele prețioase și lucrurile de valoare împotriva incendiului. Dulapul de valori antifoc cu rezistenţă 60 de minute la incendiu Indigo VTB este fabricat dintr-un finisaj de înaltă calitate și durabilitate, rezistent la zgârieturi și de asemenea structura externă dispune de vopsea electrostatică aplicată pe toate fețele. Acest dulap de valori antifoc cu rezistenţă 60 de minute la incendiu este alegerea ideală pentru depozitarea în siguranță a tuturor bunurilor și obiectelor de valoare, iar greutatea admisă este de 40 de kilograme.

Pentru mai multe detalii despre acest dulap de valori antifoc, dar și despre alte seifuri antifoc, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
Alege un seif protecţie antifoc pentru documente pictat cu vopsea electrostatică, 5.0 out of 5 based on 5 ratings
Share.

Autor