Alege un dulap metalic cu încuietoare certificată pentru firmă

1

Fie că ne raportăm la o firmă care activează de puțin timp sau la o firmă deja consacrată, nevoia de siguranță este aceeași. Fiecare firmă trebuie să pună accent pe acest aspect extrem de important.

Pentru a putea proteja documentele importante pentru firmă, cea mai bună soluție este reprezentată de reprezentată de un dulap metalic cu încuietoare certificată. Astfel grija cum că acestea se pot afla în pericol va deveni o a amintire.

Documentele firmei au nevoie de un dulap metalic special

Dulap metalic cu închidere certificată pentru documente

Dulap metalic cu închidere certificată pentru documente

În cadrul unei firme se pot găsi numeroase documente ce au nevoie de o siguranță sporită. De la contracte importante, proiecte sau planuri, până la ștampile, programe de afaceri sau chiar bani. Toate acestea trebuie ținute departe de mâinile unor perosane neautorizate și departe de pericolele ce pot fi la orice pas.

Acest dulap metalic cu încuietoare certificată Delphinus2 36102 TRZ are un raport calitate preț excelent și se poate încadra cu succes în orice colț al firmei. Pentru o siguranță sporită, pe spatele acestuia sunt prevăzute găuri speciale pentru fixare.

Alege un dulap metalic cu încuietoare certificată din gama Delphinus2 TRZ

Încuietoarea dulapului metalic Delphinus2 36102 TRZ este certificată conform EN 1300, categoria A, lucru ce garantează siguranța și calitatea acestui dulap metalic cu încuietoare certificată. Închiderea se realizează în 3 puncte cu ajutorul unei chei.

Acest dulap metalic cu încuietoare certificată Delphinus2 36102 TRZ reprezintă mai mult decât o investiție raportată la prezent. Acesta este o investiție pentru viitor și în plus de asta, va oferi un plus de profesionalism și siguranță firmei.

Personalizează după bunul plac un dulap metalic cu încuietoare certificată!

Un alt aspect foarte important al acestui dulap metalic cu încuietoare certificată Delphinus2 36102 TRZ este reprezentat de faptul că poate fi personalizat după bunul plac. Astfel, puteți opta pentru o mărime a acestuia unicată, un interior la cerere în funcție de nevoi sau adăugarea unei fante pentru introducerea banilor. De asemenea se poate opta și pentru o altă culoare conform paletei de culori RAL.

Prezentarea dulapului metalic cu încuietoare certificată

Dulapul pentru documente Delphinus2 36102 TRZ va ajută să țineți departe de ochii persoanelor neautorizate documente, contracte, facturi, ștampile. Dulapurile pentru documente Delphinus sunt produse într-o paletă largă și fac posibilă păstrarea documentelor în siguranță. Se închide în 3 puncte și este prevăzut cu mai multe găuri pentru fixare sporind siguranța banilor și altor valori. Încuietoarea este întărită contra atacurilor prin găurire și ușa conferă o siguranță mai mare împotriva spargerilor prin forțare.

Caracteristicile tehnice ale dulapului metalic cu încuietoare certificată

Pentru a avea un spațiu funcțional este necesar să vă faceți un loc de depozitare – rafturi sau mai bine zis un astfel de dulap metalic în care să vă ascundeți dosarele. Aceste dulapuri oferă o protecție sporită contra efracției, fiind echipamente indispensabile într-o bancă sau firmă pentru păstrarea obiectelor și documentelor importante (contabile, proiecte, planuri, programe de afaceri, actiuni, obligatii, contracte etc.) sau banilor și altor valori ca depozite intermediare în cursul programului de lucru.

Pentru mai multe detalii despre acest dulap metalic pentru documente cu încuietoare certificată, dar și despre alte dulapuri acte și documente, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (7 votes cast)
Alege un dulap metalic cu încuietoare certificată pentru firmă, 5.0 out of 5 based on 7 ratings
Share.

Autor