Alege un dulap metalic pentru cartuşe şi muniţie pentru siguranţa celor dragi

2

Unul dintre cele mai importante lucruri în viaţă este reprezentat de siguranța celor dragi. În cazul în care aveți în posesie una sau mai multe arme de foc, acestea trebuie depozitate în mod corespunzător sub cheie pentru a putea împiedica astfel accesul persoanelor neautorizate. În acest fel vor fi evitate situații neplăcute în care membri familiei ar putea fi puși în pericol.

Un dulap metalic pentru cartușe și muniție este perfect pentru a păstra în siguranță muniția și cartușele. Extrem de bine compartimentat și cu o construcție solidă, acest dulap metalic pentru cartușe și muniție Big Five 45104 TRZ reprezintă o investiție inspirată.

Armele de foc trebuie ţinute departe de mâinile copiilor

Dulap metalic pentru muniție și cartușe Big Five

Dulap metalic pentru muniție și cartușe Big Five

Uneori la știrile de la televizor sau radio auzim cazuri în care copiii ajung în posesia armelor de foc depozitate în mod necorespunzător. Acest lucru poate conduce la accidente uneori fatale care au în prim plan persoane nevinovate.

Lucrul acesta poate fi evitat prin depozitarea armelor de foc în conformitate cu legea și anume într-un dulap care se închide apoi cu o cheie. Același lucru este valabil și în cazul muniției și a cartușelor, care trebuie depozitate într-un dulap metalic pentru cartușe și muniție.

Când alegi un dulap pentru cartuşe şi muniţie alege-l pe cel din material rezistent

Pe lângă fiabilitatea și caracterul practic pe care un dulap metalic pentru cartușe și muniție trebuie să le aibă, acesta trebuie să fie construit din materiale de bună calitate. Pereții dulapului Big Five 45104 TRZ sunt produși din tablă din oțel inoxidabil care contribuie la rezistență sporită împotriva unor factori exteriori.

Greutate acestui dulap metalic pentru cartușe și muniție este de 26 de kg, iar închiderea se face cu ajutorul unei broaște mecanice de siguranță.

Un dulap metalic pentru cartuşe şi muniţie Big Five TRZ poate fi personalizat

Un alt lucru extrem de important în ceea ce privește acest dulap metalic pentru cartușe și muniție Big Five 45104 TRZ este reprezentat de faptul că poate fi personalizat în anumite privințe. Se poate opta pentru dimensiuni unicat, la comandă în funcție de nevoile cu care vă confruntați. De asemenea, în ceea ce privește culoarea dulapului, aceasta poate fi aleasă conform paletei de culori RAL.

Prezentarea dulapului metalic pentru cartuşe şi muniţie

Datorită dimensiunilor și a proiectării practice, dulapul muniție și cartușe cu 2 compartimente Big Five este ideal pentru păstrarea mai multor tipuri de muniție. Este un produs din tablă din oțel inoxidabil, cu închidere mecanică și pereți simpli. Este o necesitate cumpărarea unui astfel de dulap pentru a preîntâmpina accidentele neprevăzute provocate de accesul la arme a persoanelor neautorizate.

Caracteristicile tehnice ale dulapurilor și seifurilor pentru muniție

Este echipat cu 4 rafturi și acoperit cu vopsea sintetică cu tehnologie ecologica. Satisface pretențiile celor mai mulți vânători și corespunde prevederilor legale. Are 2 chei de siguranță numerotate ce nu se pot copia, pot fi comandate ulterior. Are o greutate de 26 kg și închiderea sa se face cu broască mecanică de siguranță.

Pentru mai multe detalii despre acest dulap muniție și cartușe cu 2 compartimente, dar și despre alte dulapuri de siguranță port-arme, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (7 votes cast)
Alege un dulap metalic pentru cartuşe şi muniţie pentru siguranţa celor dragi, 5.0 out of 5 based on 7 ratings
Share.

Autor