Alege un seif de laborator compartimentat pentru acizi şi baze

0

Problema spaţiului există şi în cazul cumpărării seifurilor de laborator, întrucât ne dorim să putem depozita cât mai bine multe soluţii periculoase. Nu are sens să cheltuim bani pe 4-5 seifuri care nu sunt compartimentate şi deloc practice, când putem achiziţiona seifuri din gama Tharapita BRD, care sunt mult mai eficiente.

Seifuri de laborator, pentru păstrarea în siguranță a acizilor și bazelor

Seif de laborator compartimentat pentru acizi și baze din seria Tharapita BRD

Seif de laborator compartimentat pentru acizi și baze din seria Tharapita BRD

Seifurile de laborator au scopul de a păstra şi utiliza acizii şi bazele, optimizând problema siguranţei celor din jur. Un seif de laborator compartimentat este cu atât mai eficient cu cât poate depozita o capacitate mult mai mare de recipiente cu substanţe.

Seria de seifuri Tharapita BRD sunt special concepute pentru uzul în laborator, menţinând în siguranţă acizii şi bazele. Datorită încuietoarei cilindrice, nimeni nu va putea produce accidente cu substanţele periculoase, dacă ele vor fi închise în seif. Cu toate acestea, prin spate se produce aerisirea necesară pentru compuşii de laborator.

Un mare plus al acestor seifuri este faptul că sunt compartimentate, prezentând sertare. Acest lucru este foarte important, deoarece contribuie la o organizare interioară mult mai bună, fiind practice şi încăpătoare. Datorită acestei compartimentări, puteţi depozita mai multe recipiente cu soluţii, deoarece o organizare mai bună semnifică un spaţiu ocupat inteligent.

În funcţie de seiful ales, puteţi beneficia de un sistem modern de depozitare a tuturor sticluţelor de laborator, acestea fiind aranjate perfect în interior. Nu veţi irosi spaţiul interior al seifului, ci veţi profita de fiecare loc pentru a putea aşeza acizii şi bazele corespunzător.

Compartimentarea seifurilor de laborator, plusul seriei Tharapita BRD

Dacă într-un seif nu ar exista compartimente, ar fi prezentă doar o singură suprafaţă orizontală pe care să amplasaţi substanţele. Acest lucru nu ar fi deloc practic, căci mult spaţiu ar fi irosit. Nu putem aşeza acizii şi bazele întâmplător, haotic, ci sticluţele trebuie menţinute în poziţie verticală, fără să se lovească între ele. Prezenţa unei compartimentări face ca organizarea să fie uşoară, iar seiful mult mai încăpător.

Aşadar, dacă doriţi să achiziţionaţi un seif de laborator compartimentat, cu siguranţă veţi face o alegere bună. Veţi beneficia de calitate, protecţie şi de o organizare impecabilă, pentru a putea depozita cât mai multe recipiente cu soluţii acide sau bazice.

Descriere amănunţită a seifului de laborator pentru acizi şi baze Tharapita BRD

Seiful de laborator pentru acizi şi baze Tharapita BRD reprezintă cea mai bună opţiune pentru a păstra şi a utiliza acizii şi bazele direct în laborator. Acest seif pentru acizi şi baze din seria Tharapita BRD are avantajul că optimizează spaţiile dintr-un laborator. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor, această serie de seifuri de laborator pentru acizi şi baze oferă nenumărate opţiuni pentru dimensiuni, tipologii şi grad de periculozitate.

Pentru mai multe detalii despre aceste seifuri de laborator şi despre alte seifuri pentru depozitarea acizilor și bazelor găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (24 votes cast)
Alege un seif de laborator compartimentat pentru acizi şi baze, 5.0 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor