Vanemuine BRD, seif pentru substanţe periculoase de calitate superioară

0

Substanţele inflamabile cu care lucrează oamenii de ştiinţă pot fi foarte periculoase dacă nu sunt manevrate corespunzător. Pentru a se împiedica producerea accidentelor, este indicat ca în fiecare laborator să existe cel puţin un seif special conceput pentru depozitarea în siguranţă a acestor substanţe primejdioase.

Substanţele periculoase sau inflamabile, uşor de transportat într-un seif special

Seif pentru substanţe periculoase de calitate

Seif pentru substanţe periculoase Vanemuine BRD

Este foarte dificilă deplasarea substanţelor periculoase de la un laborator la altul dacă nu există un seif mobil calitativ. Fără o asemenea unealtă, unele substanţe periculoase se pot auto-aprinde în contact cu aerul, chiar fără a avea o sursă de aprindere.

Un seif mobil, precum cel Vanemuine BRD, este o variantă excelentă pentru transportarea substanţelor. Datorită certificării antifoc în acord cu standardul BS EN 14470-1 şi a obţinerii unei rezistenţe în incendiu de 30 de minute, această gamă de seifuri oferă servicii de maximă calitate pentru laboratoare.

Seifurile pentru substanţe periculoase, o soluţie excelentă pentru laboratoare

Seiful Vanemuine BRD este un seif special pentru păstrarea în siguranţă şi transportarea fără griji a acestor materii inflamabile. Acest seif este testat şi certificat antifoc după standardul BS EN 14470-1, obţinând un timp de 30 de minute în urma testelor de rezistenţă.

Un asemenea seif portabil pentru substanţe periculoase prezintă un cadru sudat electric într-o tablă de oţel galvanizat electrostatic, tocmai pentru a mări calitatea şi durabilitatea. Seifurile din seria Vanemuine BRD sunt perfecte pentru a transporta substanţele periculoase şi inflamabile, asigurând protecţie şi rezistenţă în caz de foc.

Certificarea după standardul BS EN 14470-1 a seifurilor Vanemuine BRD înseamnă calitate şi rezistenţă

Este foarte important ca un seif să aibă o certificare superioară. Certificările ne oferă indicii importante pentru a alege un seif. În funcţie de rezistenţa seifurilor în timpul proceselor de testare, acestea obţin o certificare.

De exemplu, o certificare importantă pe care o obţin seifurile pentru substanţe periculoase este BS EN 14470-1. Seifurile Vanemuine BRD satisfac cu succes această certificare anti-foc, rezistând la 30 de minute în caz de incendiu.

Pentru a împiedica aprinderea substanţelor din interior, aceste seifuri au balamale anti-scânteie şi uşă care se închide etanş imediat cum temperatura este detectată ca depăşind 50 °C.

Descriere amanunțită a seifurilor portabile pentru substanțe inflamabile Vanemuine BRD

Seifurile portabile pentru substanțe inflamabile Vanemuine BRD sunt seifuri destinate pentru a păstra în siguranță substanțele inflamabile, fiind testate și certificate antifoc în acord cu standardul BS EN 14470-1, având o rezistență la foc de 30 de minute. Seifurile pentru substanțe inflamabile din seria Vanemuine BRD au un cadru suport sudat electric într-o tablă de oțel galvanizat electrostatic. Seifurile pentru substanțe inflamabile sunt securizate cu ajutorul unei încuietori cu cheie și are proprietatea ca la închidere se auto-etanșează, iar balamalele ușilor sunt anti-scânteiere, ceea ce face din aceste niște seifuri sigure și potrivite pentru păstrarea și chiar transportarea de substanțele inflamabile, periculoase.

Mai multe detalii despre aceste seifuri portabile pentru substanţe inflamabile şi despre alte seifuri pentru substanţe periculoase găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Vanemuine BRD, seif pentru substanţe periculoase de calitate superioară, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor