Un seif pentru substanţe inflamabile, necesar în condiţii speciale

0

Siguranţa noastră şi a celor dragi nouă are mereu întâietate. Investim sume mari de bani în sisteme moderne de securitate şi supraveghere, tocmai pentru a avea liniştea pe care ne-o oferă sentimentul de siguranţă. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu bunurile noastre de preţ, pe care le dorim mereu la adăpost, ferite de accesul persoanelor neautorizate.

Seifurile, o necesitate într-o gospodărie

Seif pentru substanţe inflamabile de calitate

Seif pentru substanţe inflamabile Vanemuine BRD

Seifurile se află în zilele noastre într-o continuă dezvoltare. Mai mici sau mai mari, orice firmă sau locuinţă poate avea un seif sau un dulap antiefracţie. În interior se pot păstra acte, bani, bijuterii, documente, obiecte cu o valoare mare sentimentală etc. Cu toate acestea, nevoile au crescut, iar seifurile au început să se răspândească şi în alte domenii, aşa cum sunt, de exemplu, cele ştiinţifice.

Un seif pentru substanţe inflamabile, ideal pentru munca laboratoarelor

Laboratoarele de ştiinţă lucrează zilnic cu diverse substanţe periculoase. Experimentele făcute, indiferent de scopul lor, pot fi periculoase pentru angajaţi. Există, de exemplu, substanţe care se pot autoaprinde în contact cu aerul, fără a avea nevoie de o sursă de aprindere. Personalul care lucrează la asemenea experimente poate fi pus în pericol în orice moment, căci munca folosind asemenea substanţe este foarte periculoasă.

Pentru a ţine în siguranţă aceste materii autoinflamabile, este esenţial ca în laborator să existe cel puţin un seif pentru substanţe inflamabile, adică să fie special conceput pentru acest scop. De exemplu, seifurile Vanemuine BRD sunt special concepute pentru a păstra în siguranţă substanţele care se pot aprinde în orice moment.

Vanemuine BRD, un seif special pentru substanţe periculoase

Aceste seifuri sunt certificate după standardul BS EN 14470-1, cu o rezistenţă la foc de 30 de minute. Această rezistenţă vă oferă timp suficient să interveniţi în cazul în care se produce un incendiu. Uşa se închide automat după ce temperatura trece pragul de 50°C, închiderea fiind sigură, cu cheie.

Balamalele seifului sunt anti-scânteie, special concepute pentru scopul de a păstra substanţe care se pot aprinde usor. Nu trebuie sa neglijăm nici sistemul automat de închidere a porturilor de ventilaţie, un mecanism esenţial pentru acest tip de seifuri.

Descriere amanunțită a seifurilor portabile pentru substanțe inflamabile Vanemuine BRD

Seifurile portabile pentru substanțe inflamabile Vanemuine BRD sunt seifuri destinate pentru a păstra în siguranță substanțele inflamabile, fiind testate și certificate antifoc în acord cu standardul BS EN 14470-1, având o rezistență la foc de 30 de minute. Seifurile pentru substanțe inflamabile din seria Vanemuine BRD au un cadru suport sudat electric într-o tablă de oțel galvanizat electrostatic. Seifurile pentru substanțe inflamabile sunt securizate cu ajutorul unei încuietori cu cheie și are proprietatea ca la închidere se auto-etanșează, iar balamalele ușilor sunt anti-scânteiere, ceea ce face din aceste niște seifuri sigure și potrivite pentru păstrarea și chiar transportarea de substanțele inflamabile, periculoase.

Mai multe detalii despre aceste seifuri portabile pentru substanţe inflamabile şi despre alte seifuri pentru substanţe periculoase găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Un seif pentru substanţe inflamabile, necesar în condiţii speciale, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor