Bunurile familiei sunt în siguranță în seifuri metalice cu cheie

1

Fiecare familie are obiecte de valoare pe care dorește sa le țină departe de orice amenințare. Astfel este nevoie de o soluție de securitate care să ofere un nivel ridicat de siguranță, dar să incorporeze în același timp și un design modern.

Una dintre aceste soluții de siguranță este reprezentată de seifuri metalice cu cheie. Acestea sunt proiectate să reziste în condiții dificile și să facă față cu succes unor eventuale atacuri ale persoanelor rău intenționate. Bunurile familiei, grație unor seifuri metalice cu cheie de calitate, au garanția că sunt în siguranță și vor rămâne astfel.

Orice locuință trebuie să aibă un seif metalic antiefracție

Seifuri metalice cu cheie pentru siguranță

Seifuri metalice cu cheie Parramatta VTB

Poate că în urmă cu câteva decenii piața seifurilor nu era atât de dezvoltată, însă pe vreme ce trece tot mai multe familii apelează cu încredere la seifuri metalice cu cheie pentru a-și proteja obiectele de valoare.

Este îmbucurător faptul că acest aspect este înțeles și conștientizat din ce în ce mai multe persoane. Bunuri de valoare precum banii, bijuteriile, actele sau documentele importante pot fi depozitate cu încredere și în deplină siguranță într-un seif metalic antiefracție.

Cu seifuri metalice cu cheie ai siguranța garantată în locuința proprie

Aceste seifuri metalice cu cheie Parramatta VTB sunt proiectate pentru a meține bunurile de preț în siguranță și îndeplinesc cu succes toate cerințele de stocare. În interiorul acestor seifuri pot fi păstrate obiecte de valoare de diferite dimensiuni care uneori pot avea o valoare inestimabilă pentru utilizator.

Sistemul de închidere în cazul acestor seifuri metalice cu cheie Parramatta VTB este de mare siguranță și poate fi acționat cu ajutorul unei chei. Acest aspect facilitează manevrabilitatea seifului și face ca operațiunea de închidere-deschidere să dureze cât mai puțin.

Seifurile Parramatta VTB au construcție solidă, dar design minimalist

Fiecare locuință este aranjată după placul fiecărei familii în parte. Acest aspect nu a fost neglijat în momentul în care s-a lucrat la design-ul acestor seifuri metalice cu cheie Parramatta VTB. Siguranța este inspirată de construcția solidă la care contribuie pereții cu o grosime de 2 mm fiecare și ușa de 6 mm.

De cealaltă parte, la capitolul design contribuie culoarea neagra în care seifurile Parramatta VTB sunt vopsite, precum și sistemul de iluminare din interior pe baza de LED-uri ce se bucură de un consum redus. Sursa de alimentare externă este susținută de o baterie de 9 V.

Descrierea seifului cu sistem de închidere cu cheie Parramatta VTB

Seiful cu sistem de închidere cu cheie Parramatta VTB este proiectat și realizat pentru a păstra în mod sigur obiectele și bunurile de valoare. Acest seif cu cheie are caracteristicile de fabricație și de închidere în conformitate cu standardele impuse de bănci. Seiful cu sistem de închidere cu cheie Parramatta VTB antiefracție este alegerea potrivită pentru depozitarea valorilor, bani, bijuterii deținute de magazine, case de amanet, bijuterii, agenții de pariuri, etc. Cu un design modern, elegant și minimalist, seiful cu sistem de închidere cu cheie Parramatta VTB permite îndeplinirea tuturor cerințelor de stocare a obiectelor de valoare.

Pentru mai multe detalii despre acest sistem cu închidere cu cheie sau despre alte seifuri mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Bunurile familiei sunt în siguranță în seifuri metalice cu cheie, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor