Carina 41103 TRZ, un dulap ieftin pentru arme de calitate înaltă

1

Odată ce deveniţi din punct de vedere legal proprietar de armă sunteţi răspunzător de aceasta. Legea vă obligă să ţineţi armele de foc sub cheie, pentru a împiedica nenorocirile.

Un dulap de păstrat arme, necesar în casa unui vânător sau colecţionar

Dulap ieftine pentru arme Carina 3 Standard cu închidere mecanică

Dulap ieftine pentru arme Carina 3 Standard cu închidere mecanică

Un dulap de păstrat arme este necesar pentru asociaţii, armatori, vânători, colecţionari sau chiar persoane care au o armă de foc pentru auto-apărare. Indiferent de model, pistoalele şi puştile trebuie ţinute în siguranţă, sub cheie, departe de copii sau alte persoane neautorizate.

Un dulap de păstrat arme are caracteristicile unui seif de bună calitate. Închiderea mecanică oferă siguranţă garantată, iar în funcţie de modelul ales puteţi beneficia de diverse avantaje în ceea ce priveşte construcţia dulapului.

Alege Carina 41103 TRZ, un dulap mecanic de calitate înaltă pentru protecţia armelor

Gama de dulapuri port-arme Carina 41103 TRZ este de o calitate excelentă, fiind în topul preferinţelor clienţilor. Aceste dulapuri au închidere mecanică în 3 puncte şi 3 direcţii, iar cheia nu poate fi scoasă din uşă când aceasta este deschisă. Proiectarea uşii împiedică eventualele atacuri, mai ales că aveţi posibilitatea de a monta dulapul în perete fixat cu şuruburi şi dibluri.

Acest dulap ieftin pentru arme a fost testat şi s-a dovedit de către specialişti că poate oferi o depozitare sigură. În interior prezintă o casetă separată pentru muniţie, cu o margine ridicată, pentru a preveni rostogolirea şi alte accidente.

Unde găsim dulapuri ieftine pentru arme?

Nu trebuie să căutaţi doar preţurile mici, ci un raport calitate-preţ bun. Gama de dulapuri port-arme Carina 41103 TRZ vă oferă garanţia siguranţei puştilor şi pistoalelor, dar are un preţ accesibil. Un astfel de dulap ieftin pentru arme este perfect pentru a face economii. Puteţi îmbina obligaţia legală de a ţine armele sub cheie cu un buget limitat.

Prezentarea dulapului Carina 41103 TRZ de păstrat arme cu închidere mecanică

Acest dulap de păstrat arme este un seif de bună calitate pentru armament de mare valoare al asociațiilor, al armatorilor, vânătorilor și colecționarilor. Cel ce posedă arme răspunde pentru ele, legea obligându-vă la folosirea unui dulap metalic sigur pentru protecția familiei la accidente. Este unul din preferatele vânătorilor datorita raportului ridicat calitate-preț. Seifuri ș dulapuri pentru arme de vânătoare.

Mai multe detalii despre acest dulap de păstrat arme cu închidere mecanică, dar şi despre dulapuri de siguranţă port-arme găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Carina 41103 TRZ, un dulap ieftin pentru arme de calitate înaltă, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor