Un dulap pentru arme cu casetă pentru muniţie, o obligaţie pentru siguranţa celor dragi

2

Un aspect important când vine vorba de depozitarea armelor de foc este reprezentată de aspectul depozitării muniției. Aceasta trebuie păstrată într-un loc sigur, departe de mâinile persoanelor neautorizate.

Acest dulap pentru arme cu casetă pentru muniție Cassiopeia 5 Standard 41105 TRZ este perfect pentru a putea ține într-un loc atât armele de foc, cât și muniția necesară acestora.

Ai armă pentru auto-apărare sau pentru vânătoare? Un dulap armă cu casetă pentru muniţie este obligatoriu!

Dulap arme și muniție preț ieftin

Dulap pentru arme cu casetă pentru muniţie Cassiopeia 5 Standard

Fie că dețineți o armă pentru auto-apărare, sunteți colecționar sau sunteți pasionat de vânătoare, legea vă obligă să țineți armele de foc sub cheie. Astfel se pot evita situațiile neplăcute în care pot avea de suferit chiar și membri familiei.

Dulapul Cassiopeia 5 Standard 41105 TRZ cu casetă pentru muniție este un dulap metalic sigur ce are ca scop depozitare armelor de foc și protejarea familiei împotriva unor eventuale accidente. Ușa este protejată împotriva deschiderii forțate, iar ca o măsură suplimentară de siguranță, cheia nu poate fi scoasă din broască în momentul în care ușa este deschisă.

Un dulap armă cu casetă pentru muniţie te ajută să economiseşti spaţiu şi bani!

Alegând acest dulap pentru arme cu casetă pentru muniție veți economisi bani si spațiu, întrucât nu va mai fi nevoie să cumpărați ulterior un alt dulap sau o casetă pentru a va putea depozita în siguranță muniția.

Alege un dulap armă cu casetă pentru muniţie cu margine ridicată, aşa cum este Cassiopeia 5 Standard 41105 TRZ

Marginea ridicată a casetei este special concepută pentru a împiedica rostogolirea muniției și previne astfel eventuale accidente. De asemenea, acest dulap pentru arme cu casetă pentru muniție Cassiopeia 5 Standard 41105 TRZ a fost testat astfel încât să fie conform celor mai stricte standarde de siguranță a armelor de foc.

Prezentare dulap pentru arme cu casetă pentru muniţie Cassiopeia 5 Standard

Dulapul de arme Cassiopeia 5 Standard se poate utiliza pentru păstrarea a 5 arme cu gloanțe sau alice și a accesorilor pentru vânătoare. Acesta nu este doar o obligație ci și o necesitate atunci când dețineți una sau mai multe arme de foc. Prin achiziționarea unui dulap sigur veți preîntâmpina accidentele neprevăzute provocate de accesul la arme a persoanelor neautorizate, hoți, copii, musafiri, membri ai familiei. Are locaj de muniții separat, echipat cu caseta de muniție cu închidere separată și se închide în 3 direcții.

Caracteristicile tehnice. Dulapul armă cu casetă pentru muniție este un dulap metalic sigur pentru protecția familiei tale la accidente. Dimensiunile și forma casetei pentru muniție permite pastrarea munitiei in cutii sau in cartusiera si marginea ridicata a acesteia impiedica rostogolirea munitiei din caseta, prevenind astfel eventualele accidente. Usa este protejata contra deschiderii prin fortare si cheia nu se poate scoate din broasca in stare deschisa.

Mai multe despre acest dulap pentru 5 arme de vânătoare şi despre alte dulapuri de siguranţă port-arme găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Un dulap pentru arme cu casetă pentru muniţie, o obligaţie pentru siguranţa celor dragi, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor