Pentru birouri notariale alege dulapuri documente de tip seif cu rezistență la foc

1

Siguranța documentelor de valoare în cadrul une instituții joacă un rol extrem de important. Acestea trebuie protejate indiferent de situație într-un mod corespunzător și elegant în același timp. Aceste lucruri pot contribui în mod direct la o bună funcționare a instituției și la amplificarea sentimentului de siguranță.

Pentru putea face acest lucru este nevoie de achiziționarea unui seif sau a mai multor dulapuri pentru documente. Acestea sunt special construite pentru a proteja conținutul lor împotriva furturilor sau a accesului persoanelor neautorizate. De asemenea rezistența unor asemenea dulapuri împotriva incendiilor reprezintă un aspect ce nu trebuie neglijat.

Furturile sau incendiile, două mari pericole pentru bunuri și documente

Dulapuri documente seif

Dulapuri documente tip seif rezistent la foc

Printre cele mai mari pericole care pândesc la orice pas când vine vorba de siguranța documentelor sunt constituite de incendii și furturi. Acestea pot duce la pierderea sau mai grav la distrugerea completă a documentelor sau bunurilor de valoare din cadrul unei firme.

Dulapurile pentru documente de tip seif cu rezistență la foc reprezintă soluția ideală pentru a putea ține la distanță astfel de evenimente neplăcute. Atât documentele, cât și bunurile de valoare, vor rămâne în siguranță chiar și în cele mai extreme condiții, precum sunt incendiile.

În dulapuri documente de tip seif poți depozita toate actele importante

O investiție într-unul sau mai multe dulapuri documente de tip seif cu rezistență la foc va constitui o investiție de viitor care își va lăsa amprenta în buna funcționare a instituției. Totodată, o astfel de investiție este necesară indiferent de domeniul de activitate sau de vechimea firmei, deoarece siguranța nu trebuie să cunoască limite.

De exemplu, aceste dulapuri acte și documente antifoc Mars DRA prezintă uși culisante special create pentru camerele cu spațiu restrâns pentru deschiderea ușii. De asemenea, dulapurile tip seif oferă o închidere mecanică și se bucură de o rezistență sporită atât în cazul furturilor, cât și în cazul unui incendiu, fiind certificate DIN 4102.

Aceste dulapuri documente Mars DRA sunt rezistente antifoc și antiefractie

Printre cele mai de încredere dulapuri pentru documente de tip seif se numără cele din gama Mars DRA. Acestea sunt proiectate pentru a oferi siguranța de care orice firmă are nevoie când vine vorba de documentație sau bunuri de mare valoare.

Dulapurile pentru documente au nivel de siguranță 1 conform NCP Olanda și sunt potrivite pentru arhive, cancelarii, birouri notariale și de avocați, precum și pentru instituții din domeniul comerțului. Acestea sunt un instrument eficace împotriva furturilor și incendiilor care pot produce pagube serioase.

Descriere dulapuri pentru documente cu rezistenta la foc

Dulapuri de calitate antifoc pentru acte și documente cu uși culisante special create pentru camerele cu spațiu restrâns pentru deschiderea ușii. Dulapurile pentru documente au nivel de siguranță 1 conform NCP-Olanda și sunt potrivite pentru arhive și cancelarii, birouri notariale și de avocați, pentru comerț și industrie. Dulapurile cu închidere mecanică oferă rezistență la incendii, fiind certificate DIN 4102, fiind un instrument eficace în diminuarea pagubelor cauzate de efracție și incendii.

Pentru mai multe detalii despre aceste dulapuri pentru acte și documente, dar și despre alte dulapuri acte și documente, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Pentru birouri notariale alege dulapuri documente de tip seif cu rezistență la foc, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor