Cum ascundem un seif de perete certificat EN 1143-1 Ceridwen BRD?

1
Seif de perete certificat EN 1143-1 Ceridwen BRD

Seif de perete certificat EN 1143-1 Ceridwen BRD

Fiecare seif în parte vine cu avantajele sale, însă casele de bani zidite în perete par să ofere numeroase beneficii oricărui proprietar de bunuri. Sunt disponibile la un preț avantajos, sunt ușor de instalat, nu pot fi scoase din perete (cel puțin nu de către hoți, care nu au niciodată tot timpul din lume pentru a da spargerea) și pot fi integrate în orice zid din locuință sau din birou.

Mai mult, seifurile de perete permit un lucru extrem de important — pot fi ascunse oriunde în casă. Cu puțină imaginație și simț practic, oricine își poate ascunde seiful exact acolo unde nimeni nu s-ar fi gândit.

Exercițiu de creativitate – cum ascundem seiful?

Seifurile de perete au o ușă plană, astfel încât e foarte simplu să le ascundem în spatele unei oglinzi sau a unui tablou. Totuși, hoții experimentați știu că acestea sunt locurile „clasice” alese de proprietarii de seifuri. Printre cele mai frecvente locuri în care hoțul caută seiful de perete ascuns se numără biroul, dormitorul principal și biblioteca.

De aceea, când ascundeți un seif de perete e important să deveniți creativi și să căutați o locație aparte.

Cel mai bine e să vă gândiți la un loc diferit, cum ar fi în spatele unui dulap de haine sau chiar în cămară, în spatele raftului de murături și dulcețuri, dacă știți că nu trebuie să accesați seiful foarte des.

Locuri inedite pentru ascunderea seifului

Ideea e să găsiți un loc la care nu s-ar gândi nimeni. E mult mai probabil ca hoții să dea jos tablourile masive din dormitor sau din camera de zi în căutarea seifului, decât să se apuce să mute mobila prin casă.

Apropo de mobilă, ați putea ascunde seiful în spatele unui dulap foarte greu sau după un corp de mobilier care arată ca o bibliotecă. O altă variantă ar fi să cumpărați un panou electric fals și să ascundeți seiful în spatele acestuia.

O locație diferită în care poate fi montat și ascuns seiful de perete e camera copilului. Cel mai bine ar fi să lipiți un poster peste el. Nici un hoț nu se va gândi să caute comori în spatele posterului cu Hannah Montana.

Seif de perete certificat EN 1143-1 Ceridwen BRD

Având în vedere că sentimentul insecurității este în creștere, seiful de perete certificat EN 1143-1 din seria Ceridwen BRD este soluția perfectă, atât pentru întreprinderi și firme, cât și pentru persoane fizice, pentru uzul personal. Seiful de perete certificat EN 1143-1 este destinat pentru protejarea banilor, bijuteriilor, carnetelor de cecuri, armelor de calibru mic, contractelor, actelor și așa mai departe.

Mai mult decât atât, datorită designului plăcut și disponibilitatea sa în mai multe dimensiuni, acest seif de perete certificat EN 1143-1 va arata bine în orice mediu. E bine de știut că acest standard european EN 1143-1 stabilește testările de bază și clasifică seifurile de sine stătătoare, seifurile de incorporat (în pardoseală sau în pereți) și camerele de tezaur (cu sau fără ușă de tezaur) în funcție de rezistența lor împotriva efracției. Acest seif de incorporat în perete atinge nivelul III de siguranță, în conformitate cu acest standard.

Mai multe modele de seifuri vă stau la dispoziție pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Cum ascundem un seif de perete certificat EN 1143-1 Ceridwen BRD?, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor