Un seif modular pentru casă, siguranţă garantată pentru bunurile familiei

0
Seifuri modulare antiefracție EN 1143-1 Voltumna BRD

Seifuri modulare antiefracție EN 1143-1 Voltumna BRD

Cu toţii ne dorim să ştim în fiecare moment că noi şi cei dragi nouă se află în siguranţă. Siguranţa este un element esenţial al vieţii, căci sentimentul de permanentă teamă nu este plăcut pentru nimeni.

Chiar şi bunurile noastre de valoare au nevoie de siguranţă, întrucât nu ne dorim să le pierdem sau să ne fie sustrase. Spargerile sunt în număr din ce în ce mai mare, iar cele mai multe dintre locuinţele noastre nu sunt securizate corespunzător. Foarte puţine familii investesc într-un sistem de alarmă eficient sau într-un seif antiefracţie. Depozitarea neadecvată a bunurile de preţ duce la sustragerea lor fără probleme de către hoţi. Este momentul să ne gândim mai mult la siguranţă şi să investim în metode eficace de protecţie a bunurilor.

Un seif modular pentru casă, cheia către siguranţa bunurilor de valoare

Seifurile modulare au caracteristici deosebite şi prezintă o siguranţă sporită. Acestea au o carcasă din oţel groasă care înveleşte seiful propriu-zis şi cu care se contopeşte în vederea formării unui singur seif extrem de rezistent. Un seif blindat de acest fel este imposibil de spart de către hoţi, iar bunurile familiei vor fi neatinse.

Seria de seifuri Volumna BRD, o alegere inspirată pentru locuinţă

Un seif modular pentru casă reprezintă o unealtă indispensabilă pentru siguranţa noastră şi a bunurilor noastre. Acte importante, bani, bijuterii sau alte bunuri se pot păstra intacte într-un asemenea seif, căci este special conceput pentru a oferi o siguranţă maximă. Nu trebuie să uităm nici de diverse fotografii sau scrisori importante, care nu mai pot fi refăcute odată pierdute.

Pentru a putea păstra aceste amintiri cu o valoare sentimentală mare este esenţial să avem montat în casă un seif cât mai sigur. Seifurile modulare Volumna BRD sunt extrem de calitative, fiind imposibil de penetrat de către hoţi.

Uşa seifurilor este concepută pentru a putea funcţiona eficient împotriva găuririi, sporindu-se astfel gradul de siguranţă oferit de seif. Încuietoarea cu cheie satisface standardul EN 1300, manifestând o calitate excepţională. Seifurile modulare Volumne BRD sunt ideale pentru uzul privat, fiind durabile şi sigure.

Descrierea amănunţită a seifurilor modulare antiefracţie EN 1143-1 Voltumna BRD

Seifurile modulare antiefracţie EN 1143-1 Voltumna BRD sunt construite în conformitate cu standardul antiefracţie EN 1143-1, atingând fiecare model din aceste seifuri unul din gradele antiefracţie II, III sau V. Atât corpul, cât şi aripa uşii seifului modular antiefracţie EN 1143-1 din seria Voltumna BRD este alcătuit dintr-o carcasă de oţel care variază că grosime, formând însă o singură piesă, un întreg şi anume un seif blindat şi securizat împotriva efracţiei prin diverse mijloace.

Uşile seifurilor modulare antiefracţie EN 1143-1 Voltumna BRD sunt anti-găurire ceea ce sporeşte gradul împotriva efracţie bazată pe metode mecanice. Închiderea acestor seifuri testate şi certificate antiefracţie se face cu ajutorul unei încuietori mecanice + cheie, dar vă punem la dispoziţie o varietate de alte încuietori electronice pentru care puteţi opta.

Mai multe detalii despre acest seif modular antiefracţie şi despre alte seifuri certificate EN 1143-1 găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (25 votes cast)
Un seif modular pentru casă, siguranţă garantată pentru bunurile familiei, 5.0 out of 5 based on 25 ratings
Share.

Autor