Profită de avantajele unui seif de podea mecanic

2

Fie că este necesar unei firme sau unei locuinţe private, un seif este ideal pentru a putea garanta siguranţa bunurilor de valoare.

Cum alegem seiful potrivit nevoilor noastre?

Seifuri de podea Cernunnos BRD

Seifuri de podea Cernunnos BRD

Există extrem de multe modele de seifuri pe piaţă şi tocmai această varietate face ca decizia achiziţionării unui seif să fie una foarte dificilă. În funcţie de scop, există seifuri speciale pentru documente, pentru arme sau seifuri în care se pot depozita diverse bunuri.

Seifurile sunt clasificate după certificări, fiind astfel testate antiincendiu sau antiefracţie. De asemenea, tipul de închizătoare este şi el element de bază, iar alegerea dintre încuietoare electronică sau cu cheie, de exemplu, vă aparţine. Pe de altă parte, contează şi modul de amplasare (în podea, în perete etc), dar şi aspectul, pentru a-l asorta cu design-ul interior al casei.

Seifurile mecanice, siguranţă şi simplitate

Seifurile mecanice au sistem de închidere care acţionează pe baza unei chei. Acest tip clasic de închidere nu a dat niciodată greş, fiind sigur şi practic. Este mult mai la îndemână să rotiţi cheia decât să trebuiască să vă amintiţi un cod de securitate şi să îl introduceţi la un seif cu închidere electronică, de exemplu. În plus, dacă seifurile cu închizătoare electronică pot rămâne fără baterii, seifurile mecanice pot fi accesate oricând cu ajutorul cheii unice.

Cernunnos BRD, seif de podea mecanic

Cernunnos BRD este un seif de podea mecanic foarte apreciat de cumpărători, fiind ideal atât pentru o firmă, cât şi pentru uzul privat. Acest seif este destinat montării în podea, oferind bunurilor de valoare din interior un grad sporit de siguranţă. Seiful este uşor de ascuns, fiind perfect pentru a păstra departe de priviri indiscrete obiectele de preţ.

Închizătoarea cu cheie a seifului Cernunnos BRD este certificată EN 1300 (Clasa A), garantând astfel cumpărătorului o eficienţă foarte mare. Investiţia într-un seif de podea mecanic este ideală pentru familii, dar şi pentru întreprinderi mici şi mijlocii (supermarketuri, magazine, benzinării etc).

Descriere generală a seifului de podea Cernunnos BRD

Seiful de podea Cernunnos BRD oferă cea mai mare securitate, putând fi montat în cele mai secrete locuri. Acest seif de podea este protecţia ideală împotriva furtului pentru întreprinderi mici şi mijlocii, cum ar fi, de exemplu, supermarketuri, magazine, benzinării, putând fi considerat un seif business, dar este indicat şi pentru uzul personal, în toate tipurile de reşedinţă. Acest seif este construit pentru a proteja bunuri şi valori, bani, acte şi documente importante, bijuterii şi aşa mai departe.

Seiful de podea din această serie Cernunnos BRD este un seif cu închidere mecanică, pe bază de cheie şi este disponibil în culoarea RAL7016 – gri antracit. Este disponibil într-o singură dimensiune standard, care satisface nevoia pieţii.

Mai multe detalii despre acest seif de podea, dar şi despre alte seifuri mecanice găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (25 votes cast)
Profită de avantajele unui seif de podea mecanic, 5.0 out of 5 based on 25 ratings
Share.

Autor