O întreprindere de succes foloseşte un dulap blindat pentru firmă de calitate

1

Fie că este vorba de o firmă nou înfinţată sau de una consacrată, nevoia de siguranţă trebuie să existe. Asupra acestui aspect trebuie acordată o atenţie sporită, deoarece sunt în joc bunuri de valoare ce odată pierdute pot pune în pericol integritatea firmei. Sunt multe pricole ce pândesc la orice pas. Fie că este vorba de spargeri sau de accidente, precum sunt incendiile, bunurile de valoare trebuie să rămână în siguranţă.

Un dulap blindat pentru firmă este soluţia ideală pentru a putea ţine bunurile de valoare ale unei firme departe de orice fel de pericol. Acesta va garanta ca lucrurile de valoare sunt în siguranţă indiferent de situaţie.

Bunurile firmei au nevoie de o protecţie suplimentară

Dulap blindat pentru firme mecanic prețuri ieftine

Dulap blindat pentru firme mecanic Olympia TRZ

Bunurile de valoare ale unei firme nu pot fi lăsate la voia întamplării. În joc se află integritatea firmei şi încrederea clienţilor ce ar putea avea de suferit în cazul unor incidente neplăcute.

Fie că este vorba de documente şi contracte importante sau chiar de bani, aceste lucruri trebuie ţinute în siguranţă. Zi de zi auzim ştiri despre spargeri şi furturi, aşa că siguranţa acestor lucruri de valoare este indiscutabilă.

Alege un dulap blindat pentru firmă şi profită de siguranţă garantată

Un dulap blindat pentru firmă garantează siguranţa bunurilor de valoare. Acesta este construit din materiale de calitate care sporesc gradul ridicat de protecţie de care beneficiază. Pereţii unui dulap blindat pentru firmă din gama Olympia TRZ sunt dubli, iar corpul acestuia este întărit cu aşa numitele ”depozite sandwich”, care îşi schimbă structura în caz de spargere. Încuietorile sunt special întărite contra spargerilor prin găurire, iar uşa are un înveliş din oţel de 12 mm cu perete triplu.

Olympia G1-55101 TRZ: dulapul blindat de care firma ta are nevoie

Un dulap blindat pentru firmă va ţine în siguranţă bunurile de preţ datorită construcţiei solide din oţel de înaltă calitate şi rezistenţei sporite în caz de efracţie sau incendii.

Dulapul blindat pentru firmă Olympia G1-55101 TRZ este varianta perfectă pentru orice firmă. Acesta îndeplineşte toate condiţiile pentru ca bunurile de valoare să rămână în siguranţă indiferent de situaţie. Este un dulap de calitate superioară, cu pereţi dubli din oţel de calitate. Proiectarea labirintică a uşii îi sporeşte rezistenţa la foc, iar încuietorile sunt întărite special contra spargerilor prin găurire.

Scurta descriere dulap blindat mecanic Olympia TRZ

Dulapurile blindate sunt greu de pătruns și robuste, se regăsesc în locațiile cu nevoi ridicate de securitate a valorilor, masive cu închidere mecanică. Au feroneria din oțel de calitate, se închid în 4 direcții și 12 puncte, ușa are un înveliș din oțel de 12 mm cu perete triplu. Reprezintă un instrument eficace pentru diminuarea pagubelor, corpul și usa fiind rezistente foc. De multe ori sunt ultimul obstacol pentru împiedicarea furturilor, a pagubelor provocate de incendii catastrofale cât și a folosirii abuzive a informațiilor în urma furtului. Practic, acestea sunt un răspuns permanent la nevoia de siguranță a firmelor de orice fel, rezistente în caz de efracție și rezistente la foc.

Mai multe informații despre seifuri și dulapuri blindate găsiți pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
O întreprindere de succes foloseşte un dulap blindat pentru firmă de calitate, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor