Oreus TRZ, un dulap blindat pentru casă cu caracteristici de înaltă calitate

1

În fiecare locuiță există bunuri de valoare care au nevoie de o proteție suplimentară împotriva unor eventuale furturi sau a unor accidente care pot conduce la incendii.

Un dulap blindat pentru casă este varianta ideală și la indemână ce poate garanta siguranța bunurilor de preț ale familiei. Dulapul blindat pentru casă Oreus Trz este un dulap confecționat din materiale oțel de înaltă calitate și este întărit cu așa numitele numitele ”depozite sandwich”, care în caz de spargere își schimbă structura.

Fereşte bunurile private de incendii sau hoţi cu un dulap blindat pentru casă

Dulap blindat pentru casă cu închidere mecanică de calitate

Dulap blindat pentru casă cu închidere mecanică Oreus G1–55201 TRZ

Aproape în ficare zi vedem la televizor știri despre furturi din locuințe sau despre incendii izbucnite din diverse cauze. Acest gen de eventimente trebuie ținute la distanță prin metode moderne, elegante și sigure.

În dulapul blindat pentru casă Oreus TRZ, rezistent în caz de incendiu, pot fi depozitate orice fel de lucruri și pot fi organizate foarte ușor grație celor două rafturi cu care acesta este dotat. De la bani, acte, fotografii, până la bijuterii prețioase sau lucruri personale ale căror valoare este uneori inestimabilă.

Ușa dulapului blindat antifoc este prevăzută cu balama exterioară care permite deschiderea acesteia la 180 de grade, lăsând spațiu de interior liber. Lucrurile pot fi organizate foarte ușor pe cele două rafturi cu care acesta este dotat, lucru ce facilitează accesul la acestea.

Alege un dulap blindat pentru casă Oreus TRZ cu încuietori rezistente la găurire

Siguranța este elementul principal în jurul căruia dulapul blindat pentru casă Oreus TRZ este construit. Încuietorile sale sunt sunt special intărite contra spargerilor prin găurire, iar uşa are peretele triplu cu un înveliş din oţel de 12 mm.

De asemenea, ușa este prevăzută cu balama exterioară care îi permite să se deschidă la 180 de grade. Încuietoarea permite deschiderea mecanică de urgență și dispune de chei în dublu exemplar. Dulapul blindat pentru casă Oreus Trz este o soluție excelentă pentru a menține în sigurață bunurile de preț ale familiei.

Scurtă descriere dulap blindat mecanic Oreus TRZ

Dulapul blindat cu închidere mecanică este deosebit de agreat, ușa fiind prevăzută cu balama exterioară și se deschide la 180 grade, lăsând spațiu de interior liber. Se poate fixa în perete, pe podea sau integra în mobilă, vă protejează bunurile și valorile dvs. personale. Împiedică atacul hoților și vă oferă o bună protecție în caz de incendiu și împotriva distrugerilor provocate de apă și soluțiile de stingere. Încuietorile sale sunt special întărite contra spargerilor prin găurire, iar ușa are peretele triplu cu un înveliș din oțel de 12 mm.

Mai multe detalii despre acest dulap blindat cu închidere mecanică, dar și despre mai multe seifuri și dulapuri blindate găsiți pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Oreus TRZ, un dulap blindat pentru casă cu caracteristici de înaltă calitate, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor