Optează pentru un dulap blindat antiefracţie pentru a proteja bunurile de hoţi

1

Un dulap blindat antiefracție reprezintă soluția ideală pentru a păstra integritatea bunurilor de valoare. Un astfel de dulap antiefracție din gama Andromeda – I 56301 TRZ acționează pe baza unei chei și este protejat de un închizător pasiv care se activează în caz de deschidere forțată.

Pereții dubli sunt confecționați din oțel de înaltă calitate, iar închiderea se face în 4 direcții și 12 puncte, cu bolțuri de 30 mm diametru. De asemenea, corpul dulapului blindat antiefracție este întărit cu așa numitele ”depozite sandwich”, care în caz de spargere își schimbă structura.

Spargerile de locuinţe sau firme, din ce în ce mai frecvente

Dulap blindat antiefracție prețuri ieftine

Dulap blindat antiefracție certificat EN 1143-1 Andromeda TRZ

Din păcate tot mai des auzim la televizor știri care au în prim-plan spargeri de locuințe sau firme, iar acest lucru nu este deloc îmbucurător. Acestea reprezintă o adevărată amenințare, iar dacă nu sunt luate măsuri din timp, pot exista consecințe extrem de grave.

În cazul unei firme, pierderea unor bunuri de valoare poate pune în pericol integritatea firmei și încrederea pe care clienții o acordă firmei respective. Acest lucruri pot aduce după ele consecințe destul de grave, care în unele cazuri pot avea un efect devastator. Același lucru este valabil şi când vine vorba de siguranța bunurilor dintr-o locuință.

Foloseşte pentru protecţia bunurilor un dulap blindat antiefracţie

Un dulap blindat antiefracție din seria Andromeda – I 56301 TRZ reprezintă soluția ideală pentru protejarea bunurilor de valoare. Acesta se bucură de încuietori special întărite contra spargerilor prin găurire, iar sistemul de închidere este protejat de un închizător pasiv care se activează în caz de deschidere forțată.

Alege un dulap blindat certificat EN 1143-1 din gama Andromeda TRZ

Un dulap blindat antiefractie certificat EN 1143-1 din gama Andromeda TRZ va fi mereu o soluție excelentă pentru protejarea bunurilor de preț. Fie că este ales pentru propria locuință sau pentru firmă, acesta își va îndeplini sarcinile cu succes indiferent de situație. Spațiul din interior permite organizarea lucrurilor depozitate astfel încât totul sa fie la îndemână.

Un dulap blindat certificat EN 1143-1 va reprezenta mereu o alegere înțeleaptă. Acesta, grație construcției sale, oferă siguranța bunurilor de valoare ce sunt depozitate înăuntrul său. De asemenea, faptul că este certificat EN 1143-1, garantează calitatea acestuia și gradul ridicat de siguranță de care se bucură.

Prezentare dulap blindat certificat EN 1143-1 Andromeda TRZ

Andromeda – I 56301 TRZ este un dulap blindat certificat EN 1143-1 ce are proprietatea că rezistă în caz de incendiu o anumită perioadă de timp protejând astfel valorile și documentele din interior până la intervenția pompierilor. Acesta este un seif certificat ce își atinge deopotrivă scopul antiefracție esențial. Acționează pe baza unei chei și este protejat de un închizător pasiv care se activează în caz de deschidere forțată. Se găsește în locațiile cu nevoi ridicate de securitate a valorilor.

Mai multe detalii despre acest dulap blindat certificat EN 1143-1, dar şi despre alte seifuri certificate EN 1143-1 găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Optează pentru un dulap blindat antiefracţie pentru a proteja bunurile de hoţi, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor