Un dulap blindat antifoc certificat EN 1143-1, perfect pentru casă sau firmă

1

În fiecare zi există știri despre diverse evenimente neplăcute ce au ca deznodămând pierderea unor bunuri de valoare. Fie că aceste știri au în prim plan o locuință sau o firmă, efectele pot fi la fel de devastatoare. În această categorie de evenimente neplăcute pot fi încadrate atât furturi, cât și situații extreme, cum ar fi incendiile.

Astfel că un dulap blindat antifoc reprezintă o alegere înțeleaptă când vine vorba de siguranța bunurilor de valoare. Indiferent că este o alegere pentru locuință sau firmă, un dulap blindat antifoc din gama Andromeda – I 56301 TRZ va face față cu succes oricărei provocari. Proiectarea labirintică a ușii îi sporește rezistența acestuia la foc, iar izolația ignifugă ce se găsește între pereți va face un astfel de dulap să fie de nepenetrat.

Incendiile, un pericol real pentru bunurile de preţ

Dulap blindat antifoc prețuri ieftine

Dulap blindat antifoc, certificat EN 1143-1 Andromeda TRZ

Din păcate un incendiu poate avea efecte mai grave decât un orice alt eveniment neplăcut. În urma unui incendiu pot fi distruse complet bunuri de preț ale căror valoare poate fi uneori inestimabilă. Însă o astfel de problemă are ca rezolvare achiziționarea unui dulap blindat antifoc, care garantează siguranța bunurilor de valoare chiar și în astfel de situații.

Un dulap blindat antifoc pentru firmă, o investiţie necesară

Fie că discutăm despre o firmă nou înfințată sau de o firmă consacrată deja, în cadrul acesteia există bunuri de valoare ce trebuie protejate de pericolele care pândesc la orice pas. Aceste bunuri pot fi reprezentate de documente, acte importane, contracte ale clienților sau chiar bani, iar posibilitatea pierderii acestora reprezintă însăși o amenințare ce trebuie combătută.

Un dulap blindat antifoc pentru o firmă reprezintă o investiție necesară privită prin prisma securitații si siguranței bunurilor de valoare din firma respectivă.

Construcția de calitate superioară cu pereți dubli confecționați din oțel de înaltă calitate ai dulapurilor Andromeda – I 56301 TRZ și ușa a cărei proiectări labirintice sporește rezistența la foc fac dintr-un dulap blindat antifoc o investiție mai mult decat necesară.

Cumpără un dulap blindat antifoc certificat EN 1143-1 pentru bunurile din locuinţa ta

Siguranța locuinței cuprinde, pe lângă siguranța celor dragi și garanția că bunurile de preț ale familiei vor rămâne protejate indiferent de situațiile ce se pot ivi. Pe lângă furturi, incendiile sunt și ele o amenințare când vine vorba de pierderea lucrurilor de preț.

Un dulap blindat antifoc certificat EN 1143-1 din gama Andromeda – I 56301 TRZ va reprezenta o soluție elegantă si la îndemână pentru a asigura protecţia bunurilor de preț ale familiei. Fie că vorbim despre bani, bijuterii, acte importante sau lucruri personale, acestea vor rămâne în siguranță într-un dulap blindat antifoc indiferent de situație.

Prezentare dulap blindat certificat EN 1143-1 Andromeda TRZ

Andromeda – I 56301 TRZ este un dulap blindat certificat EN 1143-1 ce are proprietatea că rezistă în caz de incendiu o anumită perioadă de timp protejând astfel valorile și documentele din interior până la intervenția pompierilor. Acesta este un seif certificat ce își atinge deopotrivă scopul antiefracție esențial. Acționează pe baza unei chei și este protejat de un închizător pasiv care se activează în caz de deschidere forțată. Se găsește în locațiile cu nevoi ridicate de securitate a valorilor.

Mai multe detalii despre acest dulap blindat certificat EN 1143-1, dar şi despre alte seifuri certificate EN 1143-1 găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Un dulap blindat antifoc certificat EN 1143-1, perfect pentru casă sau firmă, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor