Un dulap blindat pentru casă, siguranţă garantată pentru bunurile familiei

1

Siguranţa familiei trebuie să fie pe primul loc mereu. În orice casă există lucruri de valoare care trebuie protejate împotriva unor eventuale pericole. Cea mai bună variantă pentru a face acest lucru este reprezentată de un dulap blindat pentru casă.

Din ce în ce mai multe familii cumpără dulapuri blindate pentru casă

Dulap blindat pentru casă mecanic prețuri ieftine

Dulap blindat pentru casă mecanic Olympia TRZ

Tot mai multe familii conştientizează nevoia de siguranţă pentru bunurile de valoare. Acest lucru este îmbucurător, datorită faptului că odată luate măsuri de siguranţă corespunzătoare, numărul spargerilor va scadea şi el semnificativ.

Dulapurile blindate pentru casă din gama Olympia TRZ sunt construite în aşa fel încât să protejeze conţinutul lor indiferent de situaţie. Acestea sunt foarte greu de pătruns, au o construcţie masivă din oţel de calitate şi se bucură de închidere mecanică. Totodată dulapurile blindate pentru casă sunt extrem de rezistente în caz de efracţie, precum şi în cazul incendiilor.

Ce bunuri se pot depozita într-un dulap blindat pentru casă?

Într-un dulap blindat pentru casă se pot depozita obiecte de valoare sau documente de preţ. În funcţie de dimensiunea dulapului pot fi depozitate înăuntru acestuia obiecte de diferite mărimi. De la bijuterii, bani şi documente, până la fotografii sau obiecte cu o însemnătate personală.

Pentru a vă putea bucura de toate aceste caracteristici ce ţin bunurile de valoare departe de pericole, dulapul Olympia G1-55101 TRZ poate fi soluţia ideală. Acesta este un dulap mecanic de calitate superioară, cu feronerie construită din oţel masiv. Cântăreşte 228 de kg, se poate fixa în podea şi este extrem de eficient în caz de efracţie.

Olympia G1-55101 TRZ, un dulap blindat pentru casă eficient

Aproape în fiecare zi vedem ştiri despre spargeri sau furturi ale unor lucruri de valoare. Hoţii pot sparge locuinţele pentru a atenta la bunuri de valoare, iar dacă acestea nu sunt protejate corespunzător, pot apărea probleme nedorite. Însă un dulab blindat pentru casă garanteză siguranţa bunurilor depozitate înăuntrul său şi le va ţine departe de mâinile unor eventuali atacatori.

Dulapul Olympia G1-55101 TRZ este un dulap blindat pentru casă foarte eficient datorită construcţiei sale solide şi elementelor de siguranţă de care se bucură. Este un dulap cu pereţi dubli construiţi din oţel de înaltă calitate. Corpul dulapului este întărit cu aşa numitele ” depozite sandwich”, care în cazul unei spargeri îşi pot schimba structura.

Scurta descriere dulap blindat mecanic Olympia TRZ

Dulapurile blindate sunt greu de pătruns și robuste, se regăsesc în locațiile cu nevoi ridicate de securitate a valorilor, masive cu închidere mecanică. Au feroneria din oțel de calitate, se închid în 4 direcții și 12 puncte, ușa are un înveliș din oțel de 12 mm cu perete triplu. Reprezintă un instrument eficace pentru diminuarea pagubelor, corpul și usa fiind rezistente foc. De multe ori sunt ultimul obstacol pentru împiedicarea furturilor, a pagubelor provocate de incendii catastrofale cât și a folosirii abuzive a informațiilor în urma furtului. Practic, acestea sunt un răspuns permanent la nevoia de siguranță a firmelor de orice fel, rezistente în caz de efracție și rezistente la foc.

Mai multe informații despre seifuri și dulapuri blindate găsiți pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Un dulap blindat pentru casă, siguranţă garantată pentru bunurile familiei, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor