Un dulap mecanic pentru casă, perfect pentru securizarea bunurilor familiei

0

Siguranța este foarte importantă, iar aceasta trebuie tratată cu atenție si profesionalism. În orice casă există lucruri de valoare ce trebuie să ramână protejate, departe de mâinile unor eventuali atacatori.

Un dulap mecanic pentru casă este o soluție excelentă pentru a ține în siguranță lucruri de valoare pentru familie. Fie că este vorba de bijuterii, bani, documente, fotografii sau lucruri cu o valoare personală, acestea vor rămâne în siguranță indiferent de situație.

Alege pentru casă un dulap eficient antiefracţie

Dulap mecanic pentru casă de calitate

Dulap mecanic pentru casă Apus-I TRZ

Un dulap blindat pentru casă Apus TRZ va fi accesoriul perfect pentru o locuință în care întreaga familie să se simtă în siguranță. Un astfel de dulap mecanic pentru casă acționeză pe baza unei chei și are posiblitatea instalării unui sistem de alarmă. Este construit din materiale de cea mai bună calitate și este extrem de eficient în protejarea bunurilor de valoare.

Acest dulp împiedică atacul hoților și oferă o protecție excelentă împotriva distrugerilor provocate de apă și a soluțiilor de stingere. De asemenea, datorită proiectării labirintice a ușii și a izolației ignifugă dintre pereți, un dulap mecanic pentru casă va fi eficient chiar și în cazul incendiilor.

Un dulap mecanic pentru casă, ideal pentru bunurile de preţ

Indiferent de ce alegeți să depozitați înăuntrul unui dulap mecanic pentru casă, acele lucruri vor rămâne în siguranță, departe de orice fel de pericol. Se poate fixa în podea, găsindu-și repede loc în aproape orice colț al casei.

Un dulap mecanic pentru casă este spațios la interior, fapt ce facilitează organizarea bunurilor. Pereții dubli sunt construiți din oțel de cea mai înaltă calitate, iar ușa cu perete triplu și înveliș din oțel de 12 mm va face ca bunurile de preț depozitate înăuntru să rămână în siguranță indiferent de pericol.

Gama Apus TRZ prezintă dulapuri mecanice blindate de înaltă calitate

În cazul unui dulap blindat mecanic nu va fi necesară memorarea unui cod așa cum se întamplă în cazul dulapurilor cu cifru. Acest lucru îl face mult mai ușor de manevrat. Sistemul de închidere este protejat cu un închizător pasiv care se activează în caz de deschidere forțată.

Dulapul blindat mecanic Apus-I 56501 TRZ este un dulap perfect pentru orice casă. Acesta reprezintă un dulap de înaltă calitate ce poate face față oricărei provocări și care poate să mențină siguranța bunurilor de preț.

Acest dulap mecanic pentru casă are balamalele şi feroneria astfel prevăzute încât ușa să se poată deschide la 180 de grade, lăsând spațiu de interior liber. Este întărit cu așa numitele ”depozite sandwich”, care în caz de spargere își pot schimba structura, făcând orice tentativă de furt să fie de prisos.

Prezentarea acestui dulap blindat mecanic Apus TRZ

Dulapul blindat mecanic Apus-I acționeaza pe baza unei chei și are posibilitatea instalării unui sistem de alarmă. Este deosebit de eficient deoarece vă protejează valorile dvs. personale și bunurile, împiedică atacul hoților și vă oferă o bună protecție în caz de incendiu și împotriva distrugerilor provocate de apa și soluțiile de stingere. Acest seif mecanic are balamalele și feroneria astfel prevăzute, ca ușa să se deschidă la 180 grade, lăsând spațiu de interior liber. Este un răspuns permanent la nevoia de siguranță a firmelor de orice fel și în caz de spargere își schimbă structura.

Mai multe detalii despre acest dulap blindat mecanic, dar şi despre alte seifuri certificate EN 1143-1 găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Un dulap mecanic pentru casă, perfect pentru securizarea bunurilor familiei, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor