Alege un dulap blindat antifoc pentru a proteja bunurile firmei

1

Fie că ne referim la o firmă nou-înfințată sau la o firmă deja consacrată, în cadrul acesteia se găsesc bunuri de trebuie ținute departe de orice pericol. Acestea, dacă sunt distruse sau furate, pot pune în pericol integritatea firmei sau pot face ca încrederea clienților vis-a-vis de firmă sa aibă de suferit.

Un dulap blindat antifoc poate reprezenta varianta ideală prin care să fie garantată siguranța bunurilor de valoare din cadrul unei firme. Acesta este ușor de folosit și poate fi integrat în orice colț al firmei. Poate fi fixat în podea, pe perete sau poate fi încorporat în mobilier, lucru ce îl face extrem de fiabil chiar și în spații restrânse.

Bunurile firmei au nevoie de o protecţie deosebită

Dulap blindat antifoc cu închidere mecanică de calitate

Dulap blindat antifoc cu închidere mecanică Oreus TRZ

Printre bunurile firmei ce au nevoie de o protecție deosebită se pot regăsi elemente precum: bani, acte importante, cecuri sau rapoarte. Acestea au nevoie de protecție împotriva unor eventuali atacatori sau a unor întâmplări nefericite ce se pot solda cu incendii.

Dulapul blindat antifoc Oreus TRZ va reuși să împiedice atacul hoților și va oferi o bună protecție în caz de incendiu, precum și în cazul distrugerilor provocate de apă sau soluții de stingere. Încuietorile acestuia sunt special întărite pentru a putea face față spargerilor prin găurire, iar ușa cu perete triplu cu un înveliș din oțel de 12 mm va spori nivelul de siguranță al dulapului blindat antifoc.

Alege un dulap blindat antifoc pentru bunurile firmei

Dulapul blindat antifoc este o soluție la îndemână și elegantă în același timp pentru a asigura securitatea bunurilor firmei. Dulapul blindat Oreus TRZ este un dulap de calitate superioară, cu pereți dubli din oțel de calitate. Corpul dulapului este întărit din așa numitele ”depozite sandwich”, care în caz de spargere își schimbă structura.

Gama de dulapuri blindate antifoc Oreus TRZ, sigură şi accesibilă

Dulapul blindat antifoc Oreus Trz este o variantă ce va oferi siguranța de care o firmă are nevoie. Este accesibil, iar grație accesoriilor cu care vine echipat, poate fi ușor de folosit și integrat oriunde în interiorul firmei.

Închiderea dulapului blindat antifoc Oreus Trz se face în 4 direcții și 12 puncte, cu bolțuri de oțel de 30 mm diametru, iar încuietorile sunt special întărite contra spargerilor. Aceste lucruri îl fac extrem de sigur și potrivit oricărei situații.

Scurtă descriere dulap blindat mecanic Oreus TRZ

Dulapul blindat cu închidere mecanică este deosebit de agreat, ușa fiind prevăzută cu balama exterioară și se deschide la 180 grade, lăsând spațiu de interior liber. Se poate fixa în perete, pe podea sau integra în mobilă, vă protejează bunurile și valorile dvs. personale. Împiedică atacul hoților și vă oferă o bună protecție în caz de incendiu și împotriva distrugerilor provocate de apă și soluțiile de stingere. Încuietorile sale sunt special întărite contra spargerilor prin găurire, iar ușa are peretele triplu cu un înveliș din oțel de 12 mm.

Mai multe detalii despre acest dulap blindat cu închidere mecanică, dar și despre mai multe seifuri și dulapuri blindate găsiți pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Alege un dulap blindat antifoc pentru a proteja bunurile firmei, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor