Uși blindate cu grad de siguranță 4 – Nimic nu vă protejează mai bine bunurile valoroase

0

Se spune, pe bună dreptate, că necesitatea este mama invenției. Zicala se aplică în toate domeniile, de la invenția electricității până la calculatoare, și așa mai departe. Când vine vorba de protecția bunurilor, după cum s-a dovedit, oamenii au fost nevoiți să-și pună mintea să facă mai multă „gimnastică”, să fie mai inventivi. Pe măsură ce tehnologia și securitatea se dezvoltă, la fel se întâmplă și cu viclenia celor care sunt mereu în căutarea unor comori ascunse. Pentru că hoții au existat, de-a lungul istoriei, în toate culturile, proprietarii au încercat să-și protejeze bunurile folosind paznici sau lacăte. Pentru o lungă perioadă de timp, lacătele și cheile, pe lângă protecție, au servit ca simboluri valoroase ale puterii. Utilitatea lor e covârșitoare, dovadă stă faptul că le folosim și astăzi pentru a ne proteja bunurile. Totuși, pentru că inventivitatea celor care fură pare să nu cunoască limite, este nevoie de mai mult. Istoria ne-a învățat că nu contează cât de mare e capcana, un șoarece va sta mereu la pândă să fure cașcavalul. De aceea, odată cu dezvoltarea civilizației, oamenii încep să își protejeze locuințele folosind și alte măsuri de siguranță ca seifurile, cutiile de valori, sisteme de alarmă, și altele. Una dintre măsuri, însă, pare a fi mama securității: ușa blindată. Odată aleasă, știi sigur că bunurile tale ca bijuteriile, banii, acte importante, colecții, sunt la loc sigur. Ele se pot monta atât în locuință, dar mai ales la birou. Cum arată o asemenea ușă? Toate ușile exterioare și cele blindate ar trebui să aibă o construcție solidă, căptușită cu metal și se fixează cu bare transversale din metale grele. Glafurile din jurul ușilor trebuie să fie, imperativ, solide. De asemenea, toate balamalele expuse ar trebui fixate pentru a se preveni îndepărtarea lor. Noi vă oferim uși blindate cu cel mai înalt nivel de siguranță, iar alegerea vă aparține:

uși blindate

Uși cu cel mai înalt nivel de siguranță

Uși blindate cu armură adecvată și securizare pentru camere seif cu cel mai inalt nivel de siguranță, grad 4 conform normelor europene, la care este inclusă și poarta de zi. Uși pentru camere seif cu grad 4 de siguranță și protecție împotriva incendiilor, cu tehnologie optimizată atât pentru mediul business cât și pentru protejarea reședintelor private.

Uși de mare securitate certificate după norma europeană EN 1143-1 începând cu gradul standard 0, pentru protejarea contractelor importante și a hârtiilor purtătoare de valori, armament, bunuri valoroase, documente privind circulația banilor și chiar a rezervelor de bani. Recomandarea noastră specială este ca instalarea ușii de securitate să fie efectuată doar de instalatori profesioniști calificați, care predau și garantează calitatea muncii lor. Atunci când seifurile din oțel pentru documente și valori sau seifurile de armament nu au spațiu suficient, ușile de securitate sunt alternativa. De asemenea, pereții camerei trebuie să îndeplinească standarde adecvate de siguranță, pentru a fi o soluție rezonabilă. O adăugare în plus la ușile de securitate sunt porțile de zi, elementele de perete ale camerei de securitate care pot fi ajustate pentru siguranța nevoilor clientului. Construcția ușilor și a elementelor de perete sunt concepute cu armură adecvată și protecție împotriva incendiilor. Porțile de zi și elemenetele pentru perete sunt disponibile la cererea clienților.

Mai multe detalii despre uși blindate găsiți pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Uși blindate cu grad de siguranță 4 - Nimic nu vă protejează mai bine bunurile valoroase, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor