Uşi de tezaur pentru bani, pentru că orice comoară trebuie să fie protejată la maximum

0

Probabil că toată lumea cunoaşte însemnătatea cuvântului seif. Ei bine, sora mai mare a seifului este camera de siguranţă din bănci. În mod normal, această cameră este imposibil de spart. Camera de securitate poate oferi siguranţă oricărui tip şi cantităţi de valori începând de la bani şi continuând cu documente, bijuterii sau alte lucruri preţioase. Dar, spre deosebire de seifuri, aceste camere de siguranţă sunt o parte din clădirea în care sunt construite, având pereţii blindaţi şi un sistem de închidere extrem de complex. Însă camerele de siguranţă nu sunt utile numai băncilor. Dimpotrivă, acestea se folosesc şi de către oficii poştale, hoteluri mari, anticariate vechi şi cu cărţi de valoare, sau chiar şi de către anumite departamente din cadrul guvernului. Lista poate continua. Oricine are nevoie să depoziteze o mare cantitate de obiecte valoroase poate apela la o astfel de cameră. Aceste camere sunt folosite de către bănci, în locul seifurilor, încă din anii 1920. Desigur că o astfel de cameră nu este cu adevărat utilă decât dacă este închisă cu o uşă de tezaur. Numai în acest fel, încăperea capătă proprietăţile unui seif uriaş. Printre uşile de tezaur de care nu trece nimeni se află şi:

Usa ieftina antiefractie pentru banci

Usa blidata antiefractie ieftina

Uşă blindată antiefracţie şi antiincendiu KDB 2 DBR este construită după standardul WK 3. Această uşă blindată este antiefracţie şi antifoc oferind protecţie împotriva răufăcătorilor dar şi împotriva incendiilor. Această uşă de tezaur este uşor de montat, suficient fiind să fie fixată în rama uşii de perete. Montajul acestei uşi este simplu deoarece nu trebuie încastrată în beton, fiind suficient să fie fixată în rama uşii din perete. Rama de uşă este cu mai multe straturi şi are grosime de 62 mm. Deschiderea în 3 părţi cu încuietori şi profil antiefractie de-a lungul balamalelor. Garnitura acestei uşi este de 60 mm. Uşa are culoarea gri deschis. 

Uşă blindată cu închizătoare electronică KDB 3 DBR sunt uşi de tezaur ce protejează antiefracţie şi antiincendiu. Aceste uşi sunt prevăzute cu închizătoare electronică. Utilizatorii acestei uşi se pot bucura de o montare uşoară, adică este suficient ca aceasta să fie fixată în rama uşii de perete, nefiind nevoie să fie încastrată în beton. Uşile blindate sunt construite după standardul WK 5. Rama acestei uşi de tezaur este cu mai multe straturi şi are grosime de 62 mm. Deschiderea uşii blindate se face în 3 părţi cu încuietori şi profil antiefractie de-a lungul balamalelor. Garnitura uşii este de 60 mm. Uşa este de culoare gri deschis.

Usa ieftina blindata

Usa blindata ieftina

Uşă blindată de fixat în rama uşii de perete KDB 4 DBR este o uşă uşor de montat şi nu este nevoie să fie încastrată în beton, fiind suficientă o fixare în rama uşii de perete. Aceasta, pe lângă că este blindată, ajută utilizatorii să se ferească de hoţi, dar şi de incendiile ce ar putea distruge obiectele lor de valoare. Uşile blindate sunt construite după standardul WK 5. Rama de uşă oferă protecţie în mai multe straturi, având o grosime de 62 de mm şi o garnitură este de 60 mm. Uşa este gri deschis.

Mai multe astfel de uşi şi informaţii detaliate despre ele se găsesc pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Uşi de tezaur pentru bani, pentru că orice comoară trebuie să fie protejată la maximum, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor