5 motive pentru care să alegi seifuri certificate EN 14450 din gama Fingal

0

Siguranța reprezintă unul dintre cele mai importante asepecte din viața fiecăruia, iar datorită acestui fapt, întotdeauna trebuie acordată o atenție sporită chiar și celor mai mici detalii.

În fiecare locuință există obiecte de valoare care au nevoie să fie asigurate în cazul unui pericol. O soluție care se pretează oricărei provocări când vine vorba de siguranța bunurilor de valoare este constituită de seifuri certificate EN 14450. Iată 5 motive pentru care o investiție în seifuri certificate EN 14450 din gama Fingal este o idee excelentă:

1. Seifurile certificate EN 14450 oferă siguranță mare antiefracție

Seifuri certificate EN 14450 prețuri ieftine

Seif masiv antiefracție certificat EN 14450 Fingal MK 61 DBR

Standardul antiefracție EN 14450 reprezintă o garanție a faptului că un seif certificat conform acestor norme poate oferi un nivel ridicat de siguranță împotriva unui eventual atac prin efracție.

Aceste seifuri certificate EN 14450 Fingal MK 61 DBR sunt proiectate pentru a putea oferi un plus de siguranță fiind testate antiefracție. În urma testării, aceste seifuri au obținut standardul de siguranță S2 împotriva efracției.

2. Cu seifuri certificate EN 14450 Fingal beneficiezi de o încuietoare sigură

Sistemul de închidere constituie un aspect foarte important pentru un seif. O încuietoare de bună calitate va reuși să mențină ușa seifului închisă chiar și împotriva celor mai iscusiți hoți. De aceea este important ca în momentul achiziției unor seifuri certificate EN 14450, încuietoare să fie de o calitate înaltă.

Seifurile din gama Fingal sunt echipate cu închizătoare perete dublu foarte rezistentă. Închiderea se realizează pe 4 părți pentru o mai bună siguranță, iar ușa se deschide la 180 de grade, fapt ce asigura o manevrabilitate facilă a utilizatorului.

3. Seifurile Fingal sunt rezistente și antifoc

Incendiile sunt, din păcate, un pericol constant. Fie că acestea izbugnesc din accidente, fie că sunt provocate de răufăcători, acestea pot creea pagube considerabile.

Din fericire, aceste seifuri certificate EN 14450 Fingal MK 61 DBR pe lângă o rezistență ridicată antiefracție, pot rezista și în fața incendiilor. Astfel, obiectele depozitate în interior își vor păstra integritatea indiferent de situație.

4. Organizează bunurile după bunul plac în seifuri certificate EN 14450 din gama Fingal cu raft interior

Organizarea bunurilor de valoare nu a fost niciodată mai ușoară. Grație raftului interior cu care aceste seifuri antiefracție certificate EN 14450 Fingal MK 61 DBR sunt dotate, obiectele pot fi ușor aranjate.

5. Alege seifuri certificate EN 14450 cu o culoare ușor de integrat în locuință sau firmă

Designul modern și culoarea gri deschis fac aceste seifuri certificate EN 14450 ușor de integrat în orice mediu. Astfel, fie că alegeți achiziționarea unor astfel de seifuri pentru propria locuință, fie pentru firmă, alegerea este cea corectă.

Succintă prezentare a seifului masiv certificat MK 61 DBR

Seiful certificat EN 14450 va oferă un plus de siguranță, față de seifurile obișnuite, pentru că acesta este testat antiefracție, având un standard S2. Seiful mecanic masiv este destinat pentru depozitarea și păstrarea în siguranță a banilor, a documentelor și a obiectelor de valoare. Pe lângă siguranța împotriva răufăcătorilor, seiful antifoc este rezistent în cazul unui incendiu și vă garatează integritatea valorilor păstrate în interior.

Pentru mai multe detalii despre acest seif masiv antiefracție certificat, dar și despre alte seifuri certificate EN 14450, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
5 motive pentru care să alegi seifuri certificate EN 14450 din gama Fingal, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor