Alege calitatea unui dulap pentru arme certificat

1

Un dulap pentru arme certificat stă la baza siguranței atât a celui care deține armele de foc, cât și a celor dragi. Dulapul pentru arme certificat Chamelaeon 7 Queen A+B 46107 TRZ este ideal pentru a putea depozita până la 7 arme de vânătoare, muniție, precum și alte accesorii pentru ncesare la vânătoare.

Dulapul pentru arme Chamelaeon 7 Queen A+B 46107 TRZ este certificat conform standardului VDMA24 992, categoria A, categoria S1 MABISZ, EN 14450 S1, iar încuietoarea se bucură de certificare conform EN 1300, categoria A. Aceste certificări garantează calitatea dulapului precum și siguranța pe care acesta o oferă.

Un dulap pentru arme, obligatoriu pentru orice vânător

Dulap pentru arme certificat garanție calitate

Dulap pentru arme certificat garanție calitate

Oricine deține o armă de foc trebuie să aibă la cunoștință faptul că este obligat prin lege să o țină închisă sub cheie. Astfel că un dulap pentru arme certificat va împușca doi iepuri dintr-o lovitură. Vă ajută să respectați legea în vigoare și va facilita menținerea în deplină siguranță și departe de mâinile persoanelor neautorizte armele de vânătoare pe care le dețineți.

Alege Chamelaeon 7, un dulap pentru arme certificat EN 14450 S1

Acest dulap pentru arme certificat EN 14450 S1 Chamelaeon 7 Queen A+B 46107 TRZ este confecționat din tablă de oțel de 3 mm, iar încuietoarea certificată A corespunde celor mai noi cerințe cu privire la siguranța păstrării armelor.

Cutia specială pentru muniție din interiorul acestui dulap pentru arme certificat are perete dublu și o încuietoare separată certificată. Închiderea se face în 3 direcții, 5 puncte cu ajutorul bolțurilor de oțel de Ø 22 mm.

Dulapul de muniţie interior este certificat conf. standardului VDMA 24 992

Dulapul pentru muniție din interiorul dulapului pentru arme certificat este prevăzut cu o margine ridicată a casetei pentru a preveni rostogolirea muniției și evitarea unor posibile accidente. De asemenea, dulapul de muniție interior este certificat conform standardului VDMA 24 992, ceea ce garantează calitatea construcției acestuia și siguranța muniției.

Chamelaeon 7 TRZ, un dulap pentru arme certificat cu încuietoare durabilă

Încuietoarea dulapului Chamelaeon 7 Queen A+B 46107 TRZ este certificată conform standardului EN 1300, categoria A, este proiectată antigăurire și întărită cu material 60 HCR, pentru o mai bună siguranță a armelor de vânătoare.

Prezentare dulapuri pentru arme și muniție certificate

Dulapurile Chamelaeon 7 Queen sunt confectionate din tablă de oțel de 3 mm, cu încuietoare certificată A, care corespunde noilor cerințe în privința siguranței păstrării armelor. În dulapul pentru arme Chamelaeon 7 Queen pot fi pastrate 7 arme, muniție și alte accesorii de vânătoare. Foarte mulți vânători sunt interesați de aceste dulapuri pentru păstrat arme care sunt echipate nu doar cu broască mecanică, ci au uși întărite, construcție puternică și opun rezistență împotriva atacurilor.

Caracteristicile tehnice. Cutia de muniție a acestor dulapuri este certificată conform standardelor VDMA 24 992, categoria B, echipată cu închizătoare certificata EN 1300, categoria A, astfel încât poate fi folosită ca și cutie de valori. Cutia de muniție cu perete dublu are încuietoarea separată. Acest dulap are ușa întărită, cu perete dublu și reazemul din burete pentru arme este astfel conceput încât pot fi păstrate în dulap și puști cu lunetă.

Pentru mai multe detalii despre acest dulap certificat pentru arme și muniție, dar și pentru alte dulapuri de siguranță port-arme, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Alege calitatea unui dulap pentru arme certificat, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor